26 / 04 / 2024

Apple Watch Series 7'e Hepsiburada'dan 1200 TL indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Apple Watch Series 7'e Hepsiburada'dan 1200 TL indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Apple'ın son model akıllı saatleri olan Apple Watch Series 7 Hepsiburada'da indirimde! Yeni fiyatlarını görünce gözlerinize inanamayacaksınız! Peki, Hepsiburada'da Apple Watch Series 7 fiyatları ne kadar? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Elif AlparHepsiburada, şimdiye kadar üretilmiş olan en dayanıklı Apple Watch olma unvanına sahip olan Apple Watch 7'ye indirim yaptı! Hepsiburada, Apple'ın son model akıllı saatleri olan Apple Watch Series 7'e bin 200 lira indirim yaptı! Bu indirimden faydalanmak için tek yapmanız gereken akıllı saatinizi Türkiye'nin en büyük e-ticaret sitelerinden biri olan Hepsiburada'dan satın almak! Apple Watchların şimdiye kadar ki en büyük ekranına sahip olan Apple Watch 7, eski modellere oranla yüzde 33'e kadar daha hızlı şarj oluyor. 

Apple Watch Series 7 fiyatları ne kadar? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...Apple Watch 7, Gece Yarısı, Yıldız Işığı, Yeşil, Mavi ve Kırmızı olmak üzere toplamda beş renk seçeneği ile kullanıcıların beğenisine sunuldu! Daha büyük ekranla eski modellerin önüne geçen Apple Watch Series 7, "Dokunmak. Büyük Kolaylık" mottosuyla ile satışa sunuldu. 

Apple Watch Series 7 fiyatları ne kadar? İşte 8 Nisan 2022 fiyat listesi...Apple Watch 7, kullanıcıların oksijen düzeyini, kalp atış hızını kontrol edebileceği gibi farkındalık ve uyku izleme gibi pek çok inavasyona sahip. Toza ve suya dayanıklığı bulunan Apple Watch 7, çatlamalara da dayanıklıdır. Apple Watch 7, yüzde 50 daha kalın ön kristal ile ekran dayanıklılığına güç katıyor. 

Peki, Hepsiburada'da Apple Watch Series 7 fiyatları ne kadar? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön