25 / 04 / 2024

Volkan şžimşek, REWE Türkiye'nin otellerini yönetecek!

Volkan şžimşek, REWE Türkiye'nin otellerini yönetecek!

REWE'nin tüm otellerinin Volkan şžimşek'e teslim edilmesi, Türkiye'ye yönelik turizm hareketleri açısından olumlu bir gelişme olarak yorumlanıyor



Dünyanın en büyük tur operatörlerinden Alman REWE Türkiye'ye en çok turist getiren yabancı tur operatörlerinden biri. Sadece tur operatörlüğü yapmayan aynı zamanda Club Calimera, Kaya-Side Club Calimera, Monachus-Side, Primasol Hane Garden Side, Primasol Hane Family Side, Lti Hotels Lycus Beach-Alanya otellerinin de işletmeciliğini yapan REWE'nin dünyada işlettiği 55 oteli, Mısır'da Nil Nehri'nde çalıştırdığı iki de gemisi var. REWE yönetimi, yılın son haftasında bu yapı ile ilgili sadece Türkiye'de değil Almanya'da da yankı bulan bir atama gerçekleştirdi. REWE yönetimi aldığı bir kararla gelecek aydan itibaren tüm otellerinin yönetimini Volkan şžimşek'e teslim edeceğini açıkladı.

şžimşek, yapılan açıklamada 1 şžubat 2011'den idbaren REWE Touristik Hotels&Investments'de genel müdür olarak göreve başlayacak. Turizm çevreleri şžimşek'in bu göreve getirilmesini, REWE'nin Türkiye'de yeni oteller açabileceğinin işareti olarak yorumluyor.

Genç denebilecek bir yaşta bu göreve getirilen Volkan şžimşek 1968  Ankara  doğumlu. Hacettepe Üniversitesi Maliye Bölümü'nü bitirdikten sonra yüksek lisans için Almanya'ya gitti. Burada Dortmund Üniversitesi'nde işletme mastırı yaptı. Turizm sektörüne ilk adımı Robinson Club'lar ile attı. 2000 yılma kadar da bu grupta çalıştı.

Daha sonra Antalya Side bölgesinde Bluewaters Club and Resort'un genel müdürlüğünü yaptı. Bu görevi Kempinsky the Dome'un genel müdürlüğü izledi. 2007 yılında Öger Grubu ile çalışmaya başlayan Volkan şžimşek orada Majesty Otelleri'nin genel koordinatörlüğünü yürüttü.
Ekonomist/Asım Aslan


Geri Dön