29 / 03 / 2024

Volkswagen Caravelle’ye 86 bin TL’ye varan zam! 29 Kasım 2022 fiyat listesi…

Volkswagen Caravelle’ye 86 bin TL’ye varan zam! 29 Kasım 2022 fiyat listesi…

Avrupa’nın en büyük otomobil üreticilerinden birisi olan Volkswagen’in minibüs modeli Caravelle’nin kasım ayı fiyat listesi yayımlandı. Peki, zamlanan Volkswagen Caravelle kaç TL oldu? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...



Yeniden tasarlanan çizgileri, bu çizgileri tamamlayan krom şeritli ön ızgarası ve gövde rengi tamponlarıyla dikkat çeken Volkswagen Caravelle’nin elektronik bagaj kapağı tek bir düğmeye basarak kolayca açıp kapatılabiliyor.

Sürücü ve yolcu bölümüne farklı derecelerde ısı veren klimatronik klimasıyla sıcaklığı istenildiği gibi kontrol etmeye  imkan veren Volkswagen Caravelle, elektromekanik servotronik direksiyonuyla da konforu üst seviyelere çekiyor.

Yağmurun yağması ile birlikte silecekler otomatik olarak devreye girerek görüşü ve konforu yükselten Caravelle, hava karardığında veya karanlık bir tünele girildiğinde farları otomatik olarak yakıyor.

Peki, Volkswagen Caravelle’nin özellikleri neler? İşte, Volkswagen Caravelle’nin özellikleri ve  29 Kasım 2022 fiyat listesi...


Geri Dön