29 / 03 / 2024

Volkswagen Polo'ya 45 bin TL zam geldi! İşte 8 Aralık 2022 fiyat listesi

Volkswagen Polo'ya 45 bin TL zam geldi! İşte 8 Aralık 2022 fiyat listesi

Volkswagen’ın minimalist hatchback modeli Polo’nun Aralık ayı fiyat listesi yayımlandı. Aracın fiyatı 45 bin TL civarında zamlandı. İşte, Volkswagen Polo’nun 8 Aralık 2022 fiyat listesi…



Akıllı aydınlatma teknolojisi, işlevsel ve göz alıcı tasarımı ile premium donanım özelliklerini bir arada barındıran Volkswagen Polo, dijital kontrol sistemleriyle de sürüş keyfini üst noktalara taşıyor.

Modern dokunuşlarla yeniden yorumlanan kompakt gövdesinin arkasına sakladığı geniş iç hacmi ve yükleme kapasitesi, Yarı Otonom Sürüş Asistanı “Travel Assist” ve IQ.LIGHT – LED Matrix farlar gibi premium otomobillerde sıklıkla gördüğümüz teknolojileri, Volkswagen üretim kalitesi ve sağlamlığıyla Polo, kullanıcılarına sunuyor.

Yapay Zeka ile geceler gündüz oluyor!

Polo’nun aydınlatma alanında otomotiv sektörünün en gelişmiş teknolojisini sunan IQ. LIGHT – LED Matrix farları aktif sürüş güvenliğini en tepelere çıkarıyor ve ayrıca Polo'nun gece trafiğinde ışıldamasını mümkün kılıyor. Sistemi yöneten yapay zeka algoritması ile birbirinden bağımsız olarak açılıp, kapatılabilen ve her bir farın içinde bulunan çok sayıda LED modül, farklı yol ve hava koşullarında en iyi aydınlatmayı sağşıyor. IQ. LIGHT – LED Matrix farlar, ayrıca düşük enerji harcamaları ile yakıt tasarrufu da  sağlıyor.

Konfor

Polo, 10.25 inç Dijital Gösterge Paneli "Digital Cockpit Pro", 10.25 inç genişliği sahip yüksek çözünürlüklü TFT LCD ekranıyla, tüm veri ve bilgileri direkt bir şekilde sürücünün görüş alanına yansıtıyor. Üstelik bütün bu veri ve bilgilerin nasıl gösterileceğini, sürücüler kendi zevk ve tercihlerine göre düzenleyebiliyorlar.

Peki Volkswagen Polo'nun teknik özellikleri neler? İşte Volkswagen Polo'nun teknik özellikleri ve 8 Aralık 2022 fiyat listesi


Geri Dön