26 / 04 / 2024

Volkswagen Transporter modelleri Kombi, Panelvan ve Pikap... İşte 27 Kasım 2022 fiyat listesi

Volkswagen Transporter modelleri Kombi, Panelvan ve Pikap... İşte 27 Kasım 2022 fiyat listesi

Volkswagen Transporter modelleri Kombi, Panelvan ve Pikap kasım ayı fiyat listesi açıklandı. İşte Volkswagen Transporter 27 Kasım 2022 fiyat listesi..



Hem iş hayatınızı hem de gündelik hayatınızı kolaylaştıracak birçok özellikle donatılan Volkswagen Transporter, baştan aşağı yenilenen tasarımı, gövde rengi tamponu ve yan aynalarıyla yine göz alıcı, diğer tüm özellikleri sayesinde de güvenli ve daha konforlu.

Volkswagen Transporter modellerinin gövde rengindeki dış dikiz aynalar, kontak anahtarı veya kokpitte yer alan ayna kumandası sayesinde tek bir hareketle kolayca katlanabiliyor. Transporter, krom kaplamalı ön ızgarası ve gövde rengi tamponuyla yine göz alıcı bir görünüm sunuyor.

Yeni iç mekânı son derece farklı ve kusursuz olan Transporter, bu özelliği sayesinde alışılagelmiş ticari araçların çok ötesine çıkıyor. Aynı zamanda üstün teknolojik özellikleriyle de sürücüsüyle arasında güçlü bir bağ kuruyor.Volkswagen Transporter modelleri Kombi, Panelvan ve Pikap... İşte 27 Kasım 2022 fiyat listesiElektronik kontrollü klimasıyla Transporter’ın içi kolayca istenilen sıcaklık seviyesine getirilebilir ve dereceyi kullanıcılar istediği gibi ayarlayabilr. 

Elektro mekanik servo direksiyon, hıza bağlı şekilde ayarlanan elektrikli bir güç destekli yardımcı direksiyondur ve sadece sürücünün ihtiyaç duyduğu anlarda devreye girer.

Hız sabitleyici, herhangi bir pedala basmadan sürekli aynı hızda ilerleme, gerekirse hız sabitleyici kolu üzerinden sabitlenen hızı artırıp düşürme olanağı sunuyor. Ayrıca Transporter’ın yüksekliği ayarlanabilir sürücü koltuğu ile konforlu bir sürüş keyfi sahiplerini bekliyor.

Peki Volkswagen Transporter'ın  teknik özellikleri neler? İşte, Volkswagen Transporter'ın teknik özellikleri ve 27 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön