24 / 04 / 2024

Volvo XC40 Recharge'in fiyatı ne kadar oldu? İşte XC40 Recharge 4 Ocak 2023 fiyat listesi...

Volvo XC40 Recharge'in fiyatı ne kadar oldu? İşte XC40 Recharge 4 Ocak 2023 fiyat listesi...

Volvo XC40 Recharge'in 2023 Ocak ayı fiyatı belli oldu. İşte Volvo XC40 Recharge 4 Ocak 2023 fiyat listesi...



2023 yılının gelmesiyle birlikte otomobil fiyatlarının ne kadar olacağı da merak edilen konulardan biriydi. Bazı markalar güncel fiyat listelerini yayımladı. Volvo da "2023 fabrika yılı, 2022 tescil yılı" başlığı altında yeni fiyat listesini açıkladı. Peki Volvo XC40 Recharge'in açıklanan fiyatı kaç TL? İşte 4 Ocak 2023 Volvo XC40 Recharge fiyat listesi...

Saf bir hibrit deneyimi. Volvo XC40 Recharge gezegenimizi daha az etkileyecek boyutta hem şehiriçindeki  ve hem de dışındaki sürüşler için tasarlandı.  XC40 Recharge plug-in hybrid'in sorunsuz kalkış ve güçlü hızlanma özellikleri daha ayrıcalık bir yolculuk için fırsat sunuyor. Sıfır egzoz emisyonuyla günlük kullanımlar için tamamen elektrikli modunu, otomobilin verimliliği ve konforu optimize etmesini istiyorsanız Hibrit modunu veya maksimum performans almak için Güç modunu seçebiliyorsunuz.

Kısmen geri dönüşümlü kaplamalar, görsel olarak etkileyici bir iç tasarımın yanında daha sürdürülebilir bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor. Topografiden etkilenen yarı saydam arkadan aydınlatmalı dekor sayesinde yolcu kabininde doğal, huzur veren bir ışıltı ve çağdaş bir görünüm kullanıcılara sunuluyor. 

El yapımı kristal vites kolu, Orrefors tarafından Volvo'ya özel olarak orijinal İsveç kristalinden üretiliyor. Otomobilin içinde bulunan akıllı saklama bölmeleri sayesinde su şişesi, spor çantası, telefon, dizüstü bilgisayar gibi ve hatta alışveriş poşetlerini veya yemekleri sabitlemek için alanlar bulunuyor.

Peki Volvo XC40 Recharge'in teknik özellikleri neler? İşte, Volvo XC40 Recharge'nin teknik özellikleri ve 4 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön