23 / 04 / 2024

Volvo XC90 Recharge almak isteyenler elini çabuk tutsun! İşte 2 Ocak 2023 fiyat listesi...

Volvo XC90 Recharge almak isteyenler elini çabuk tutsun! İşte 2 Ocak 2023 fiyat listesi...

Dünyanın en sağlam otomobili olarak adlandırılan Volvo'nun, XC90 Recharge modelinin fiyatının yeni yılda zamlanması bekleniyordu. Fakat aracın fiyatına şimdiye kadar bir güncelleme gelmedi. Volvo XC90 Recharge, Ocak ayında da geçtiğimiz ayla aynı fiyattan satılmaya devam ediyor. İşte detaylar...



İsveç'in Göteborg şehrinde üretimine başlanan dünya çapında premium araç üreticisi Volvo, elektrikli SUV'u XC90 Recharge ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. SUV piyasasına yeni bir soluk getiren araç gelişmiş özellikleriyle beğeni toplamıştı. Aracın 2023 yılına zamlı fiyatlarla gireceği konuşuluyordu. Fakat bugün açıklanan fiyat listesinde Volvo XC90 Recharge'in zamlanmadığı görüldü. Fakat aracın Ocak ayı içerisinde fiyatlarının yeniden güncellenebileceği konuşuluyor. O yüzden zamsız fiyattan 2023 model Volvo XC90 Recharge almak isteyenlerin ellerini çabuk tutması gerekiyor.

Günlük sürüş deneyimini elektrik gücüyle kuvvetlendirmek isteyenler ve bugünün deneyiminden ödün vermeden geleceğe yönelenler plug-in hybrid otomobiller sayesinde yüksek konfor ve keyfin doruklarına erişebilirler. Volvo XC90 Recharge, tek pedalla sürüş ve dört tekerlekten çekiş özellikleriyle dikkat çekici bir performans sergiliyor. Ayrıca rahatça kontrol edilebilen, sorunsuz ve güçlü bir sürüş vadediyor.

Detaylara gösterilen özen ve konfora odaklanmış özellikleriyle XC90 Recharge ile yapılan her yolculuk keyif vadediyor. Arkadaşlarla yada aileyle yolculuk yaparken herkese yetecek geniş bir hareket alanı sağlayan XC90 Recharge'da yedi kişi, en kısa şehir içi yolculuklardan uzun tatil yolculuklarına kadar rahatça seyahat edebiliyor.

El yapımı kristal vites kolu, Orrefors tarafından orijinal İsveç kristalinden Volvo'ya özel olarak üretilirken panoramik tavan, şehirde ya da otoyolda ışığın içeri girmesini sağlayarak kabindeki herkes için doğal ve ferah bir ortam oluşturuyor. 

Peki Volvo XC90 Recharge’ın teknik özellikleri neler? İşte, Volvo XC90 Recharge’ın teknik özellikleri ve 2 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön