16 / 04 / 2024

We Haliç'te teslimler 2020'de!

We Haliç'te teslimler 2020'de!

Geçtiğimiz yıllarda, İstanbul'un çeşitli ilçeleri için uluslararası mimari ve kentsel planlama ofislerinde master planlar çalışılmıştı. Kentsel dönüşüm içinde en büyük ölçeğe sahip ilçelerden biri bildiğiniz gibi Gaziosmanpaşa. 



Habertürk Gazetesi'nden Esin Tümer'in haberine göre, Ilgın İnşaat'ın Gaziosmanpaşa Belediyesi işbirliğinde, kentsel dönüşüm içinde hayata geçirdiği ilk markalı konut projesi We Haliç, Büyükşehir Belediyesi tarafından prestij cadde ilan edilen İslambey Caddesi'nde yer alıyor.

TESLİMLER 2020 YILINDA
Tüm unsurlarıyla uluslararası çevre dostu bina özelliklerine sahip yeşil bir mahalle olarak dikkat çeken proje, bu yönüyle Türkiye'de bir ilke imza atıyor. Yaklaşık 58 bin 500 metrekarelik alanda, bin 57 konut ve 27 ticari alan olmak üzere bin 84 bağımsız bölümden oluşan proje, çevreye karşı duyarlılığını uluslararası Leed ND Gold sertifikası ile denetime sunmuş. Yaklaşık 25 bin metrekare yeşil alanı, çarşısı, 65 derslikli okulu, 2 bin 500 kişilik camisi ile devasa bir mahalle olarak tanımlanıyor.
 
Projenin 2020 yılında teslim edilmesi planlanıyor. We Haliç projesinin Türkiye'nin Master Planlı ilk Kentsel Dönüşüm projesi olarak kentsel dönüşüm olgusunun tüm unsurlarının düşünülerek planlandığını vurgulayan Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Bucak, projenin devam eden aşamalarında ilklere imza atacaklarını belirtiyor ve ekliyor: "Projemiz aracılığıyla sadece konut değil, tüm detaylarıyla eski İstanbul evlerinin yer aldığı yeşil bir mahalle inşa ediyoruz. Projemizin inşaat faaliyetleri tüm hızıyla sürerken bizler de attığımız imzalara yenilerini ekliyoruz. Proje için hazırladığımız maketimizle yatırımcıyı gerçekle buluşturmayı amaçlıyoruz."

Web: http://wehalic.com


Geri Dön