25 / 04 / 2024

WEC International, Sakarya'da yer alıyor!

WEC International, Sakarya'da yer alıyor!

İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı Sabri Ateş’in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı WEC İNTERNATİONAL Sakarya’da yer alıyor...



İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası Başkanı  Sabri Ateş’in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı WEC İNTERNATİONAL Sakarya’da ,WEC dünya ofisleri , AbuDhabi/U.A.E ,NevYork / U.S.A , Florida / U.S.A WEC Türkiye ofisleri İstanbul ,  Ankara  , Antalya , Aydın , Bolu , Muğla ve Tekirdağ  başta olmak üzere toplam 75 franchise bulunuyor. 


WEC International, dünya genelinde yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcılarına güvenilir bir ortam içinde zengin bir portföy sunarak, emlak taleplerini karşılayan yüz de yüz Türk sermayeli bir şirket.


WEC International, müşterilerin, günümüz rekabet ortamının ve iş dünyasının gerektirdiği verimi yakalaması sürekli değişen ve belirsizleşen koşullar altında emlak piyasası içinde yatırımlarına yön verebilecek franchise ofisleri ile; müşteri odaklı kaliteli bir hizmet anlayışını ilke edinerek, karşılıklı güvene dayalı dürüst ve profesyonel bir bakış açısıyla beklentileri karşılıyor. 


WEC International, gayrimenkul yatırımcılarına ve ihtiyaç sahiplerine alım satım, kiralama, projelendirme, değerleme, ekspertiz ve danışmanlık gibi profesyonel hizmetler sunarak,yatırımlarını en karlı şekilde yapabilmelerine olanak sağlıyor.


Geri Dön