28 / 03 / 2024

West Side İstanbul 0 peşinatla 120 ay vadeli ödeme fırsatı!

West Side İstanbul 0 peşinatla 120 ay vadeli ödeme fırsatı!

Çok avantajlı ulaşım imkanlarına sahip olan West Side İstanbul projesinde 0 peşinat, 0.79 faiz ve 120 ay vade imkanı sunuluyor. Proje yatırım amaçlı konut edinmeyi planlayanlar için de son derece cazip bir proje.



West Side İstanbul hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Beylikdüzü’nün çok özel bir lokasyonunda hayata geçecek olan West Side İstanbul’da satışlar son hız devam ediyor. “Beylikdüzü’nün en değerlisi” mottosuyla lanse edilen West Side İstanbul, burada yeni bir hayata başlamak isteyenler kadar, yatırım amaçlı konut edinmeyi planlayanlar için de son derece cazip bir proje. 


0 peşinat, 0.79 faiz ve 120 ay vade avantajlarıyla satışta olan West Side İstanbul, bugüne kadar oturumcu ve yatırımcısına %52 oranında kazanç getirdi. 


Beylikdüzü’nün en hareketli alışveriş merkezlerinin yakınında yer alan proje; korularla çevrili olması, metrobüs durağının hemen yanı başında yer alması, yeşil alanlarının genişliği ve modern mimari estetiği yansıtan çizgileriyle değer kazanıyor. 



West Side İstanbul 0 peşinatla 120 ay vadeli ödeme fırsatı!



Çok avantajlı ulaşım imkanlarına sahip olan West Side İstanbul, yakında hizmete açılacak Beylikdüzü Metro İstasyonun hemen önünde yer alıyor. Kanal İstanbul’a da yakın olan projenin, Kanal İstanbul’un hayata geçmesiyle değerine değer katacağını söylemek için uzman olmaya gerek yok. 


West Side İstanbul cadde dükkanlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Proje bir yandan oturumculara keyifli alışveriş imkanı sağlarken, öte yandan dükkan yatırımı yapmak isteyenlere de karlı bir kazanç kapısı sunuyor. Kişiye özel ödeme planıyla satışa çıkan cadde dükkanlar, yüksek ciro ve kira getirisi beklentisi olanlar için ideal bir yatırım aracı. Üstelik bu dükkanların satışında yüzde 18’lik KDV payı, Westside İstanbul tarafından karşılanıyor.


http://westsideistanbul.com.tr/

 212 871 41 02 - 04 


Geri Dön