27 / 04 / 2024

West Wall Marina Villaları fiyatlar ne kadar?

West Wall Marina Villaları fiyatlar ne kadar?

Firma: Batı Duvarı İnşaat

Proje: West Wall Marina Vilları

Villaların hemen teslim edildiği West Wall Marina Villaları fiyatlar ne kadar sorusuna yanıt olarak metrekare birim fiyatı 1,800 dolardan başlangıç gösteriyor deniliyor. Proje, 62 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor...



West Wall Marina Villaları fiyatlar ne kadar sorusuna konut fiyatları metrekare birim fiyatı üzerinden belirlendi demek mümkün. Satışların devam ettiği proje, İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. 


İstanbul West Wall Marina Villaları; fitness center, otopark, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, restoran, cafe, sauna, peyzaj alanları, Türk hamamı gibi sosyal olanakları içerisinde barındırıyor. 


Arsa alanı 62 bin metrekare olarak belirlenen West Wall Marina Villaları fiyatlar ne kadar sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Proje, Batı Duvarı İnşaat-Durak Plus Gayrimenkul imzası taşıyor. 


West Wall Marina Villaları fiyatlar ne kadar?


Sıfır faizle vadelendirme yapılan West Wall Marina Evleri, Atatürk Havalimanı'na 17 km İDO İskelerine 7 km, Taksim'e 30 km, Levent'e ise 32 km mesafede yükseliyor.  Projede yer alan villaların alanları 353 metrekare ile 815 metrekare arasında değişiyor. 


Villa teslimlerinin hemen gerçekleştiği West Wall Marina Villaları fiyatlar ne kadar sorusuna metrekare bazında 1,800 dolardan başlıyor yanıtı veriliyor.  Projede toplam 64 adet müstakil villa yer alıyor. 


İstanbul  West Wall Marina Vilları  iletişim bilgileri:

Telefon: 0 212 850 2 555

Web adresi: http://www.batiduvari.com/tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön