26 / 04 / 2024

Westside İstanbul'da dairelerin yüzde 26'sı satıldı!

Westside İstanbul'da dairelerin yüzde 26'sı satıldı!

Şahinler Holding ile Uzman inşaat Beyaz inşaat Mutlu inşaat Mes Turkuaz ve Mes inşaat ortak girişimiyle hayat bulacak olan 'Westside istanbul' görücüye çıktı. 500 milyon fe yatırımla gerçeklesen projenin yüzde 26'sı satıldı...



Şahinler Holding ile Uzman inşaat Beyaz inşaat Mutlu inşaat Mes Turkuaz ve Mes inşaat ortak girişimiyle hayat bulacak olan 'Westside istanbul' görücüye çıktı. 500 milyon fe yatırımla gerçeklesen projenin yüzde 26'sı satıldı. 


Mutlu İns. YKB Yüksel Hamzaoglu, Mes YKB Muammer Ünal, Beyaz İns. Seyfi Beyaz, Şahinler Hold. Kemal Sahln, Uzman ins. Selahattln Özgül, Mes Turkuaz İsa Ünal. 


BEYLİKDÜZÜ'NÜN yeni projesi VVestside İstanbul, düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtıldı. Şahinler Holding ile Uzman İnşaat, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat, Mes Turkuaz ve Mes İnşaat ortak girişimiyle hayat bulacak olan projenin satışa sunulan bölümünün yüzde 26'sı sahiplerini buldu. 30 bin metrekarenin peyzaja aynldığı VVestside İstanbul'da sosyal yaşam alanlanna geniş yer veriliyor. 

Toplantıda konuşan Şahinler Holding Başkanı Kemal Şahin, bölgedeki bu arsa yatırımına yüzlerce teklif geldiğini söyledi. 

500 milyon yatırım Şahin "Bizim için en önemli husus projenin İstanbul'a yakışacak, bölgeye ve yatırımcısına kazandıracak bir proje olmasıydı. 


İlk projelerimiz, kuleler ve yüksek binalar üzerineydi. Daha sonra geliştirdiğimiz VVestside İstanbul, az katlı mimarisiyle içimize en çok sinen proje oldu" dedi. Uzman İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salahattin Özgül ise "Projemizi, Şahinler Holding'in arsası üzerinde 500 milyon TL'lik yatırımla hayata geçiriyoruz" dedi. 


2016'da teslim edilecek 73 bin 800 m2 arsa üzerinde konumlandırılan VVestside İstanbul'da, çeşitli büyüklüklere sahip stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 40 m2 ile 213 m2 arasında değiştiği proje, alanların en verimli şekilde kullanılabilmesi üzerine tasarlandı. Bin 152 konuttan oluşan VVestside İstanbul projesinde 24 bin m2'lik mağazalar da yer alıyor. İnşaat bitiminde yaklaşık 3 bin kişinin yaşayacağı VVestside İstanbul'da daire fiyatları 109 bin TL'den başlıyor. İnşa çalışmalannm hızla başladığı projede teslimlerin 30 ile 36 ay sonra yapılacağı belirtiliyor. Projenin teslim tarihi ise 2016 yılı olarak planlanıyor. 


Star Gazetesi 


Geri Dön