26 / 04 / 2024

Whitney Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı!

Whitney Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı!

Şarkıları ve benzersiz sesiyle müzik dünyasına damga vuran Whitney Houston'ın sahibi olduğu, onun ölümünün ardından da kızı Bobbi Kristina Brown'a miras kalan konut, üç senedir satıştaydı. Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı.



Şarkıları ve benzersiz sesiyle müzik dünyasına damga vuran Whitney Houston'ın sahibi olduğu, onun ölümünün ardından da kızı Bobbi Kristina Brown'a miras kalan konut, üç senedir satıştaydı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; geçmişteki sahiplerinin yaşadığı trajik olaylar seebebiyle kimsenin almaya cesaret edemediği konut, 175 bin dolar bedelle satıldı. 

Atlanta Georgia'da yer alan üç yatak odalı, dört banyolu konut ilk olarak 2020'de 559 bin dolara satışa çıkarıldı. Ancak aradan geçen seneler içinde özellikle de geçmişteki sahiplerinin yaşadıkları sebebiyle konutu kimse alamadı. Sonunda istenenden biraz daha yüksek bir fiyatla satıldı. 

Whitney Houston ın Atlanta Georgia daki evi 175 bin dolara satıldı!

EVİ BEĞENENLER BİLE GERİ ADIM ATTI

ABD basınında yer alan haberlere göre, bu konutun satışının bu kadar gecikmesinin sebebi eski sahiplerinin yaşadığı trajik olaylar oldu. Bu durum, konutu beğenenlerin bile geri adım atmasına sebep oldu. 

KRISTINA BOBBI BROWN' A ANNESİNDEN MİRAS KALMIŞTI

Böylesine trajik bir geçmişi bulunan konutun satışından sorumlu olan emlak şirketinin yetkilisi Jill Rice, büyük bir potansiyele sahip konutun evin birok kişinin ilgisini çektiğine ancak evin eski sahiplerinin başına gelenler sebebiyle pek çok kişinin de geri adım attığını belirtti. Rice'ın anlattığına göre, sonunda iki alıcı konutun geçmişi yerine konumunu ve sahip olduğu özellikleri dikkate aldı. İkisi arasındaki çekişmeden galip çıkan kişi de 715 bin dolar bedelle bu konutun yeni sahibi oldu.

NEREDEYSE ÜÇ YIL SATIŞTA KALDI

Whitney Houston'dan kızına miras kalan konut ilk satışa sunulduğunda istenen fiyat 469 bin dolar olarak belirlenmişti. Fakat bu rakam önce 609 bin dolara yükseltildi, kimse almak istemeyince bu kez de fiyat 599 bin dolara düşürüldü.

Justin Timberlake New York’taki çatı katını sattı!


Geri Dön