25 / 04 / 2024

Whitney Houston atlanta evi

Whitney Houston atlanta evi

Şarkıları ve benzersiz sesiyle müzik dünyasına damga vuran Whitney Houston'ın sahibi olduğu, onun ölümünün ardından da kızı Bobbi Kristina Brown'a miras kalan konut, üç senedir satıştaydı. Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı.

Atlanta Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlanta Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Yavuz ve Waheed Ahmed Ab Abdulkhaleq ortaklığında kuruldu.

ABD'nin Atlanta kentinde inanılmaz talep: Zenginler, özel muhit ve polis gücü istedi!

ABD'nin Georgia eyaletine bağlı Atlanta kentinde Cumhuriyetçiler, şehirdeki suç oranının artmasını gerekçe göstererek zenginlerin yaşadığı muhitin şehirden koparılması ve buraya ayrı kolluk gücü tahsis edilmesini istedi.

FED'in faiz artışına yönelik flaş açıklama! Her şeyin kaderi buna bağlı!

Atlanta Federal Rezerv Başkanı Raphael Bostic, dünkü bir yıldan fazla bir sürenin en düşük enflasyon verilerinin ardından küçük bir faiz artışından yana olduğunu söyledi. 

FED yetkililerinden flaş mesaj!

Atlanta Fed Başkanı Raphael Bostic, ılımlı ücretlere rağmen oranların devam etmesi gerektiğini söyledi. Bostic bir sonraki toplantıda ikinci bir 50 baz puanı desteklediğini söyledi. Fed Yönetim Kurulu Üyesi Lisa Cook da yavaşlayan enflasyona rağmen enflasyonun çok yüksek kaldığını savundu. 

Fed'in yumuşayacağı beklentileri boşa çıktı 2023 yılında da artırıma devam

BM ve IMF açıklamalarından sonra ABD Merkez Bankası hakkında "Fed'in faiz artırımlarının sonu mu geliyor?" söylentileri yayılmaya başladı ancak Atlanta Fed Başkanı Bostic, 2023 yılında faiz indirimi beklenmemesi gerektiğini, uygulanan politikadan dönüşün o kadar hızlı olmayacağını söyledi.

Dolar çıldıracak! Yatırımcılar bu gelişmeyi mutlaka öğrenin

Doların nasıl bir seyir alacağı merakla beklenirken, Atlanta Fed Başkanı Raphael Bostic'ten çok önemli bir açıklama geldi. Bostic, FED'in 75 baz puanlık faiz artışını destekleyeceğini söyledi.

Whitney Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı!

Şarkıları ve benzersiz sesiyle müzik dünyasına damga vuran Whitney Houston'ın sahibi olduğu, onun ölümünün ardından da kızı Bobbi Kristina Brown'a miras kalan konut, üç senedir satıştaydı. Houston'ın Atlanta Georgia'daki evi 175 bin dolara satıldı.

Dwayne Johnson çiftlik evini satıyor!

Hollywood'un en çok kazanan isimlerinden biri olan Dwayne Johnson,  Atlanta'da bulunan çiftlik evini satışa çıkardı. Johnson çiftlik evi için 7.5 milyon dolar istiyor. 

ABD'de inşaat halindeki binanın merdiven boşluğu çöktü: 3 ölü!

ABD'nin Teksas eyaletinin Houston şehrinde inşaat halindeki binanın merdiven boşluğu çöktü...

Cardi B Atlanta'da 5.8 milyon dolara malikane aldı!

Kısacık zamanda dünyanın en çok kazanan ünlüleri arasına giren Cardi B, Atlanta'da bulunan malikaneyi 5.8 milyon dolara satın aldı.

Kale Grubu'nun acı günü! Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti!

Kale Grubu şirketlerinden Kale Pratt&Whitney çalışan CNC Torna Operatörü Muhammet Çağrı Erdoğan vefat etti. 

1A Plus gayrimenkulde franchise memnuniyetini ön planda tutuyor!

ABD Atlanta’da bir Türk girişimi olarak kurulan 1A Plus, gayrimenkul sektöründe kendi işini kuran girişimcilere %100 franchise memnuniyeti sağlıyor. 1A Plus, franchise işletmelerin maksimum memnuniyeti ön planda tutuyor.

1A Plus, franchise adaylarını Antalya’daki Merkezine davet ediyor!

ABD Atlanta’da kurulmuş bir Türk girişimi olan ‘Gayrimenkulün Yatırımcılar Kulübü’ 1A Plus, yeni kampanyasıyla franchise adaylarını Antalya’daki Merkezine davet ediyor.

Whitney Houston atlanta evi Haberi

Whitney Houston atlanta evi

Şarkıları ve benzersiz sesiyle müzik dünyasına damga vuran Whitney Houston'ın sahibi olduğu, onun ölümünün ardından da kızı Bobbi Kristina Brown'a miras kalan konut, üç senedir satıştaydı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; geçmişteki sahiplerinin yaşadığı trajik olaylar seebebiyle kimsenin almaya cesaret edemediği konut, 175 bin dolar bedelle satıldı. 

Atlanta Georgia'da yer alan üç yatak odalı, dört banyolu konut ilk olarak 2020'de 559 bin dolara satışa çıkarıldı. Ancak aradan geçen seneler içinde özellikle de geçmişteki sahiplerinin yaşadıkları sebebiyle konutu kimse alamadı. Sonunda istenenden biraz daha yüksek bir fiyatla satıldı. 

EVİ BEĞENENLER BİLE GERİ ADIM ATTI

ABD basınında yer alan haberlere göre, bu konutun satışının bu kadar gecikmesinin sebebi eski sahiplerinin yaşadığı trajik olaylar oldu. Bu durum, konutu beğenenlerin bile geri adım atmasına sebep...