19 / 03 / 2024

1A Plus gayrimenkulde franchise memnuniyetini ön planda tutuyor!

1A Plus gayrimenkulde franchise memnuniyetini ön planda tutuyor!

ABD Atlanta’da bir Türk girişimi olarak kurulan 1A Plus, gayrimenkul sektöründe kendi işini kuran girişimcilere %100 franchise memnuniyeti sağlıyor. 1A Plus, franchise işletmelerin maksimum memnuniyeti ön planda tutuyor.



ABD Atlanta’da bir Türk girişimi olarak kurulan 1A Plus, gayrimenkul sektöründe kendi işini kuran girişimcilere %100 franchise memnuniyeti sağlıyor. 1A Plus franchise zinciri bir yandan Türkiye genelinde hızla genişlerken,markanın hedefinde sayısal artıştan çok franchise işletmelerin maksimum memnuniyeti ön planda tutuluyor.


% 100 franchise memnuniyeti konusunda iddialı konuşan 1A Plus Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Sevimli işletme sahibi adaylarına genel merkez Antalya'da birebir görüşmeler için gidiş dönüş uçak bileti sağlamak da dahil olmak üzere pek çok ayrıcalık tanıdıklarını söylüyor. Sevimli;“Ailemize katılan franchise işletme sahiplerinin memnuniyetini en üst seviyede tutmak bizim görevimiz. Bu memnuniyeti ilk görüşme öncesi ‘Kişiye özel franchise davetleri’ kampanyasıyla hissettirip bizi farklılaştıran 8 ayrıcalığımızla yaşatmaya devam ediyoruz. 1A Plus franchise işletme sahibi adaylarının diledikleri her soruyu kolayca sormanın rahatlığıyla iş kurma kararlarını en sağlıklı şekilde alması için gidiş-dönüş uçak bileti, konaklama ve yemek masrafları tarafımızdan karşılanıyor. Bu kampanyamız franchise memnuniyetini daha görüşme aşamasında yükseltiyor.'' diyor.


1A Plus ayrıcayine yüksek franchise memnuniyeti kapsamında bir 'franchise giriş programı' hazırlamış durumda. Buna göre bölgelerin potansiyeline göre ayrı ayrı belirlenen ulaşılabilir isim hakkı giriş bedelleri ve aylık lisans ücretleri ile birlikte franchise işletmelerinin açılacağı büyük bölgelerde tek olma ayrıcalığı sözleşmeyle garanti ediliyor. 1A Plus Yönetim kurulu başkanı Ebubekir Sevimli bu konuyu; ''1A Plus franchise işletme sahipleri gönül rahatlığı ile markamıza katılıyorlar. Kurduğumuz iş ortaklığı modeli 1A Plus Invest ile franchise işletmelerimizin kazançlarını yükseltmemiz mümkün oluyor. Üstelik bunu çok hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyoruz.” diye özetliyor.



Geri Dön