19 / 03 / 2024

1A Plus, franchise adaylarıyla buluştu!

1A Plus, franchise adaylarıyla buluştu!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kısa sürede 8 franchise işletme sayısına ulaşan 1A Plus'ın tanıtım günleri sürüyor. Tanıtım günlerinin dördüncüsü İstanbul Elite World Business Otel'de düzenlendi.



Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kısa sürede 8 franchise işletme sayısına ulaşan 1A Plus'ın tanıtım günleri sürüyor. İlki İzmir'de gerçekleştirilen tanıtım günlerinin dördüncüsü İstanbul Elite World Business Otel'de düzenlendi.


Uzun süren AR-GE çalışmaları sonucu oluşturulan farklı franchise sistemini girişimci adaylara aktaran 1A Plus’ın kurucusu Ebubekir Sevimli franchise işletmecilerinin ilgi gösterdiği ayrıcalıkları katılımcılarla paylaştı.


Sevimli, "1A Plus Genel Merkezi, franchise işletmelerinin satış yetkisini aldığı nitelikli gayrimenkul projelerinde franchise sahiplerinin yanında çok farklı bir şekilde yer aldıklarını anlatırken; etkili satış faaliyetleri sonunda sözleşme bitiminde elde kalan üniteleri 1A Plus olarak satın alma taahhüdü veriyoruz. dedi.


1A Democracy, 1A Club, 1A Invest ,1A Projects ,1A Workout, 1A Motivation, 1A Extra, 1A Tecnologygibi diğer franchise modellerine göre birçok farkları olduğunu anlatan Sevimli, yenilikçi bir marka oluşturmaktan duyduğu mutluluğu da katılımcılarla paylaştı.


1A Plus'ın marka danışmanlığını yürüten IşıkörenDanışmanlık şirketinin kurucu ortağı, emlak duayeni Hilmi Işıkören’in de yer aldığı toplantıda, Işıkören ‘motivasyon’ eğitimiyle dinleyenlere iş hayatında başarılı olmanın sırlarını anlattı. 


Ayrıntılı bilgi için www.1aplus.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.



Geri Dön