19 / 03 / 2024

1A Plus, franchise sayısını hızla artırıyor!

1A Plus, franchise sayısını hızla artırıyor!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kurulduğu günden bu yana kısa sürede 7 franchise işletme rakamına ulaşan 1A Plus, franchise sayısını hızla artırıyor. 1A Plus İstanbul, İzmir, Antalya gibi büyük şehirlerde yerini aldı.



Uzun süren AR-GE çalışmaları sonucu oluşturulan farklı franchise sistemine girişimcilerin yoğun ilgisi olduğunu söyleyen 1A Plus’ın kurucusu Ebubekir Sevimli franchise işletmelerinin en çok ilgi gösterdiği farklılıkları anlattı.


Sevimli, "1A Plus Genel Merkezi olarak franchise işletmelerinin bulduğu ve satış yetkisini aldığı nitelikli gayrimenkul projelerinde franchise sahiplerinin yanında çok farklı bir şekilde yer alıyoruz; Franchise sahipleri gayrimenkul projelerine  sözleşmede belirlenen süre içinde satamazsa 1A Plus olarak satın alırız taahhüdü veriyoruz. 


Bir diğer ilgi gören farklılığımız, 1A Invest. 

1A Plus’ın yalnızca franchise işletme sahiplerine sunduğu,  işletme sahipleriyle beraber gayrimenkul alım satımı ve emlak projeleri gerçekleştirmek üzere hukuki zeminde oluşturulan finansal bir yatırım ortaklığı modeli. İşletme sahibi olarak elinizde bulunan  sermaye ile büyük projelerde yer alma ve çok ciddi kazançlar elde etme imkanı yakalıyorsunuz. Bu işlemlerin tamamının hukuki zeminde yürüyor olması ise apayrı bir güven veriyor" dedi. 

 

1A Plus’ı cazip kılan bir diğer ayrıcalığında 1A Workout adını verdikleri bir eğitim uygulama modeli olduğunu söyleyen Ebubekir Sevimli, franchise sahiplerine ve tüm çalışanlarına teorik ve pratik eğitimleri ücretsiz olarak sunduklarını dile getirdi. Bunun yanı sıra “Sürekli Koçluk Hizmeti” ile franchise çalışanlarının performans ve motivasyonunu  bizzat 1A Plus Genel Merkezi'nin takip ettiğini de sözlerine ekledi.


Ayrıntılı bilgi için www.1aplus.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Geri Dön