20 / 04 / 2024

1A Plus, franchise sayısına kota getirdi!

 1A Plus, franchise sayısına kota getirdi!

Franchise sektöründe farklılıkları ile birçok ilke imza atan 1A Plus, franchise sahibini koruyan yeni bir proje geliştirdi. Her şehirde bölgeler oluşturarak açacağı franchise işletme sayısını belirleyen, böylelikle tek, güçlü ve nitelikli işletmeler kurmayı hedefleyen 1A Plus ilk olarak İzmir ve Ank



Franchise sektöründe farklılıkları ile birçok ilke imza atan 1A Plus, franchise sahibini koruyan yeni bir proje geliştirdi. Her şehirde bölgeler oluşturarak açacağı franchise işletme sayısını belirleyen, böylelikle tek, güçlü ve nitelikli işletmeler kurmayı hedefleyen 1A Plus ilk olarak  İzmir  ve  Ankara  rakamlarını açıkladı.


İzmir’de yalnızca 7, Ankara'da ise 8 franchise işletmesi açma kararı alan buradaki girişimcilere bir fırsat sunan 1A Plus, emlak sektöründeki sınırsız kazancı, sınırlı sayıda franchise işletmesiyle paylaşıyor.

Konuyla ilgili 1A Plus Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Sevimli şunları söyledi: “%100 franchise memnuniyeti ilkesiyle 1A Plus franchise işletmeleri ve onların hizmet vereceği tüketicileri düşünen bir sisteme sahibiz. Bir bölgede açılan 1A Plus franchise işletmesinin kendi bölgesinde aynı markadan başka bir franchise işletmesi ile aynı müşterilere çalışmasını doğru bulmuyoruz. Hem franchise işletmeleri hem de müşteriler bu durumdan sıkıntı duyuyor. Bölgesinde kuvvetlenen 1A Plus franchise işletmesinin karşısına, sağına, soluna ya da yakınına bir başka 1A Plus işletmesinin açılması müşteri karmaşası yaratmasının yanı sıra işletmeler arasında gereksiz bir rekabete de yol açıyor. Bu yüzden biz her bir franchise işletmemize sınırları belli büyük bir bölge garantisi vererek emlak franchise sektörünün bu problemini ortadan kaldırdık. 


1A Democracy adını verdiğimiz bu yenilikçi model ile franchise işletmelerimizin büyümeye odaklanmasını sağlayarak %100 franchise memnuniyeti oluşturuyoruz. Bölge çalışmalarımızı önceden yaparak ülkenin her yerinde ne kadar franchise işletmesi açacağımızı planladık. Bu plan doğrultusunda İzmir’de 7, Ankara’da ise 8 franchise işletmemizin olması gerektiğine saptadık. Sınırsız kazanç vaadeden emlak sektörünün bu vaadini gerçeğe dönüştürmek üzere sınırlı sayıda 1A Plus işletmeleriyle kurduğumuz seçkin zincirimiz bugün 15 işletmeye ulaştı. Sene sonunda 20, önümüzdeki yıl ise 50 işletmeye ulaşacağımızdan emin bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”



Geri Dön