26 / 04 / 2024

Franchise sektörü kota

Franchise sektörü kota

Franchise sektöründe farklılıkları ile birçok ilke imza atan 1A Plus, franchise sahibini koruyan yeni bir proje geliştirdi. Her şehirde bölgeler oluşturarak açacağı franchise işletme sayısını belirleyen, böylelikle tek, güçlü ve nitelikli işletmeler kurmayı hedefleyen 1A Plus ilk olarak İzmir ve Ank

Emlak sektörüne çığır açtıracak sistem hayata geçti! Gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörünü yurtiçi ve yurtdışında geniş pazarlara ulaştıracak franchise gayrimenkul sistemi Redwoork, yüzlerde danışmanıyla hizmet sunmaya başladı. On binlerce kişiye istihdam sağlayacak olan Redwoork ile gayrimenkul satışları da artacak...

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları artacak!

2021 senesinde 20 binden fazla kişinin katıldığı franchise yatırımları artmaya devam edecek. 2022 senesinde 3 bin 661 franchise şubesi açılacak.

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları hızlandı!

Salgın sürecinde tüketici alışkanlıklarında değişiklikler yaşanırken, franchise ve bayilik sektörü de yeni sürece ayak uyduruyor. Gayrimenkul sektöründe de franchise yatırımlarına hız verildi.

Demir-çelik sektöründe çifte kota kıskacı endişe yaratıyor!

Demir-çelik sektörü, son yıllarda yükselen gümrük duvarlarından olumsuz etkileniyor. ABD'den sonra AB'nin getirdiği kota kısıtları nedeniyle üretim ve ihracatta kan kaybı var. 2020'de çare Afrika, Hindistan, Çin ve Rusya gibi alternatif pazarlarda aranacak...

Gayrimenkul sektörü gençlerin yeni gözdesi!

 Türkiye’de işsizliğin yanı sıra üniversite mezunu çalışmayan sayısı dikkat çekiyor.  Turyap Franchise Müdürü Sezer İkizoğlu gayrimenkul pazarlama  sektörüne dair gençlere sağlanan avantajları değerlendirdi.

1A Plus, franchise sayısına kota getirdi!

Franchise sektöründe farklılıkları ile birçok ilke imza atan 1A Plus, franchise sahibini koruyan yeni bir proje geliştirdi. Her şehirde bölgeler oluşturarak açacağı franchise işletme sayısını belirleyen, böylelikle tek, güçlü ve nitelikli işletmeler kurmayı hedefleyen 1A Plus ilk olarak İzmir ve Ank

Franchise ararken neden emlak sektörü?

Kendi işinin sahibi olmak isteyenler için Franchise en uygun seçenektir. Pek çok avantaj, bu yolu ideal kılmaktadır. Bu avantajlara ek olarak Emlak sektöründeki yükseliş, Emlak Franchise ‘ına olan ilgiliyi de arttırmaktadır.

Franchising emlak sektörüne fırsat sağlıyor!

Her yıl katlanarak büyüyen franchising sektörünün 2017'de 60 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşması bekleniyor. Ekonomistin gelenekselleştirdiği araştırması Franchise 100, bu açıdan her geçen yıl daha da değerleniyor

İlhan Çöpoğlu: Gayrimenkul franchise sektörü değişmek zorunda!

Batı Yakası Danışmanlık kurucusu İlhan Çöpoğlu Türkiye’de gayrimenkul piyasası ve sektör içindeki franchise ağlarını bayiliklobisi.com ‘a değerlendirdi.

Emlak sektöründeki düzenlemeler franchise taleplerini artırdı!

Devletin son günlerde inşaat ve emlak sektöründe KDV ve kredi kullanma oranlarında gerçekleştirdiği düzenlemeler sektörde olumlu yönde etkilerini göstermeye başladı.

Emlak sektöründe franchise atağı!

Son zamanlarda emlak sektöründe yaşanan gelişmeler emlak ofislerini de etkisi altına aldı. Pazarda ofisleşme yarışına giren ulusal ve uluslararası franchise markaları birbirlerinden ofis ve müşteri kapmak için tv reklamlarına başladılar.

Emlak danışmanlığı sektörü kısa zamanda hak ettiği prestije ulaşacak!

TURYAP Franchise Geliştirme ve Satış Müdürü Aslı Baloğlu, "2016 yılında emlak yasa tasarısının çıkmasını bekliyoruz. Yasayla birlikte sektör çok kısa zamanda hak ettiği prestije ulaşacak." dedi.

1A Plus, gayrimenkul sektörüne yeni soluk getiriyor!

1A PLUS, uzun süre üzerinde çalıştığı, sektöre yeni bir soluk getiren ayrıcalıklarıyla farklılaşıyor. Emlak sektörünün doğduğu Amerika'da temelleri atılan 1A PLUS, sektörde franchise verme şartlarına yeni kurallar getiriyor.

Franchise sektörü kota Haberi

Franchise sektörü kota

Franchise sektöründe farklılıkları ile birçok ilke imza atan 1A Plus, franchise sahibini koruyan yeni bir proje geliştirdi. Her şehirde bölgeler oluşturarak açacağı franchise işletme sayısını belirleyen, böylelikle tek, güçlü ve nitelikli işletmeler kurmayı hedefleyen 1A Plus ilk olarak İzmir ve Ankara rakamlarını açıkladı.


İzmir’de yalnızca 7, Ankara'da ise 8 franchise işletmesi açma kararı alan buradaki girişimcilere bir fırsat sunan 1A Plus, emlak sektöründeki sınırsız kazancı, sınırlı sayıda franchise işletmesiyle paylaşıyor.

Konuyla ilgili 1A Plus Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Sevimli şunları söyledi: “%100 franchise memnuniyeti ilkesiyle 1A Plus franchise işletmeleri ve onların hizmet vereceği tüketicileri düşünen bir sisteme sahibiz. Bir bölgede açılan 1A Plus franchise işletmesinin kendi bölgesinde aynı markadan başka bir franchise işletmesi ile aynı müşterilere çalışmasını doğru bulmuyoruz. Hem franchise...