19 / 03 / 2024

1A Plus'tan franchise adaylarına Antalya seyahati!

1A Plus'tan franchise adaylarına Antalya seyahati!

1A Plus,franchise görüşmelerini, adaylar için bir keyfe dönüştürüyor. 1A Plus, aday girişimcilerin Antalya’ya gidiş-dönüş uçak bileti, havaalanından transfer ve konaklama gibi giderlerini karşılıyor.



Gayrimenkul sektörünün parlayan yıldızı 1A Plus,franchise görüşmelerini, adaylar için bir keyfe dönüştürüyor. ‘Kişiye özel franchise buluşmaları’ kampanyası kapsamında 1A Plus, aday girişimcilerin Antalya’ya gidiş-dönüş uçak bileti, havaalanından transfer ve konaklama  gibi giderlerini karşılıyor. Kendi işini kurmak isteyen tüm girişimciler için geçerli bu fırsat adaylara gitmek istediği tarihi belirleme  özgürlüğü de tanıyor.


‘%100 Franchise Memnuniyeti’ sağlayan ve franchise alan işletme sahiplerine iddialı ayrıcalıklarıyla hemen kazandırmaya başlayan 1A Plus, çok kısa zamanda 9 franchise sayısına ulaştı. Farklı sektörlerden gelen işletme sahiplerinin ortak yanı hepsinin gayrimenkul yatırımlarına ilgi duyması. Çünkü 1A Plus Genel Merkezi, işletme sahipleriyle oluşturduğu bir tür gayrimenkul yatırım ortaklığı modeli ile gayrimenkul yatırımları yapıyor. Ayrıca nitelikli gayrimenkul projelerinin satış yetkisini alırken ‘satamazsak satın alırız’ garantisi veren 1A Plus, bu şekilde işletme sahiplerinin kazançlarını hızla yükseltmelerine yardımcı oluyor.


Kazandırarak kazanan bir marka olan 1A Plus, yatırımcı nitelikli girişimci adaylarını Antalya’yadaki Genel Merkezine davet ediyor. Kişiye özel franchise görüşmeleri için başvuru yapan ve başvurusu onaylanan girişimcilerin yol ve konaklanama masrafları 1A Plus Genel Merkezi tarafından karşılanıyor.


Kişiye Özel Franchise Kampanyası dahilinde Antalya’ya gelen ve sonrasında Beylikdüzü’nde  1A Plus ofisi açan girişimci Metin Savut şöyle konuşuyor: “Gayrimenkul sektöründe doğru bir başlangıç yapmak için araştırmalara başlamıştım. Araştırmalarım sonucu 1A Plus’ın‘Kişiye Özel Franchise Buluşmaları’ kampanyasını gördüm ve hemen başvurdum.Başvurum çok kısa sürede onaylandı ve bir kaç gün sonra Antalya havalimanında 1A Plus uzmanları tarafından karşılandım. Bana,markanın sunduğu ayrıcalıkları, sistemin işleyişini ve sağlanan faydaları içeren profesyonel bir tanıtım sunumu yapıldı. Dilediğim her soruyu kolayca sormanın rahatlığıyla iş kurma kararımı en sağlıklı şekilde verdim ve1A Plus’ı tercih ettim. İş toplantımızın ardından 1A Plus Genel Merkezinden ayrılıp kendimi Antalya’nın büyüleyici güzelliklerine bıraktım. İş yönüyle kazançlı çıktığım bu Antalya ziyaretinde mini bir tatil yapma fırsatı da buldum. İstanbul dönüşümde Beylikdüzü bölgesinde ofis arayışlarına başladım. 1A Plus Genel Merkezinin de onay verdiği lokasyonda işletmemi açtım. 1A Plus artık benim de markam.”


 


Geri Dön