25 / 04 / 2024

1A Plus toplantısı

1A Plus toplantısı

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kısa sürede 8 franchise işletme sayısına ulaşan 1A Plus'ın tanıtım günleri sürüyor. Tanıtım günlerinin dördüncüsü İstanbul Elite World Business Otel'de düzenlendi.

Akzirve Gayrimenkul Strada Plus basın toplantısı 5 Aralık'ta!

Şubat ayında temeli atılan Strada projesinin ilk etabı hızla yükselmeye devam ediyor. Akzirve Gayrimenkul Strada Plus basın toplantısı 5 Aralık'ta yapılacak. 

1A Plus, franchise sayısına kota getirdi!

Franchise sektöründe farklılıkları ile birçok ilke imza atan 1A Plus, franchise sahibini koruyan yeni bir proje geliştirdi. Her şehirde bölgeler oluşturarak açacağı franchise işletme sayısını belirleyen, böylelikle tek, güçlü ve nitelikli işletmeler kurmayı hedefleyen 1A Plus ilk olarak İzmir ve Ank

1A Plus'tan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na destek!

Ülkemizde 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlarımızın aileleri ile yaralanarak gazi olan vatandaşlarımıza yönelik başlatılan ‘15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 1A Plus Türkiye’den anlamlı destek.

1A Plus, franchise işletmelerini açmaya devam ediyor!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kurulduğu günden bu yana kısa sürede 10 franchise işletme sayısına ulaşan 1A Plus, franchise işletmelerini farklı illerde açmaya devam ediyor.

Bakırcı Yapı'nın basın toplantısı iptal edildi!

İstanbul Basın Ekspres Yolu’nun en yeni karma projesi olan Serenity Plus, 35 yıllık inşaat tecrübesine sahip Bakırcı Yapı güvencesiyle yükseliyor. Bakırcı Yapı'nın 2 Haziran'da yapmayı planladığı Serenity Plus basın toplantısı iptal edildi.

1A Plus, franchise adaylarıyla buluştu!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kısa sürede 8 franchise işletme sayısına ulaşan 1A Plus'ın tanıtım günleri sürüyor. Tanıtım günlerinin dördüncüsü İstanbul Elite World Business Otel'de düzenlendi.

1A Plus, franchise sayısını hızla artırıyor!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kurulduğu günden bu yana kısa sürede 7 franchise işletme rakamına ulaşan 1A Plus, franchise sayısını hızla artırıyor. 1A Plus İstanbul, İzmir, Antalya gibi büyük şehirlerde yerini aldı.

1A Plus gayrimenkulde girişim fırsatı sunuyor!

1A Plus, farklı franchising modelleri oluşturdu. 2016 sonu itibariyle 20 franchise açmayı planladıklarını söyleyen 1A Plus’ın kurucusu Ebubekir Sevimli, İstanbul, Antalya, İzmir, Ankara, Adana ve Bursa’ya öncelik tanıdıklarını belirtiyor.

1A Plus, gayrimenkul sektörüne yeni soluk getiriyor!

1A PLUS, uzun süre üzerinde çalıştığı, sektöre yeni bir soluk getiren ayrıcalıklarıyla farklılaşıyor. Emlak sektörünün doğduğu Amerika'da temelleri atılan 1A PLUS, sektörde franchise verme şartlarına yeni kurallar getiriyor.

Caddepark Erenköy basın toplantısı 19 Haziran'da!

1987 yılından beri Anadolu Yakası'nın A Plus butik projelerine imzasını atan Aydoğan İnşaat, Bağdat Caddesi'nde prestij katacak Caddepark Erenköy projesini hayata geçiriyor. Caddepark Erenköy basın toplantısı 19 Haziran'da...

Ataç İnşaat olağanüstü genel kurul toplantısı 20 Ağustos'ta düzenlendi!

Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. olağanüstü genel kurul toplantısı 20 Ağustos 2013 tarihinde Antalya Best Western Plus KHAN Hotel adresinde düzenlendi. Toplantı gözetimini Mesut İlter yaptı...

Atakule GYO Genel Kurul Toplantısı 27 Mart'ta yapılacak!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 27 Mart 2013 saat 14.00'te yapılacak...

Kalekim, Isparta'da ısı-su yalıtımı eğitim toplantısı düzenledi!

Yapı kimyasalları sektörünün öncü markası Kalekim, "ısı ve su yalıtımı" alanındaki bilgi ve tecrübelerini, sektörde rol alan isimlere aktarmak için Isparta'da eğitim toplantısı düzenledi

1A Plus toplantısı Haberi

1A Plus toplantısı

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kısa sürede 8 franchise işletme sayısına ulaşan 1A Plus'ın tanıtım günleri sürüyor. İlki İzmir'de gerçekleştirilen tanıtım günlerinin dördüncüsü İstanbul Elite World Business Otel'de düzenlendi.


Uzun süren AR-GE çalışmaları sonucu oluşturulan farklı franchise sistemini girişimci adaylara aktaran 1A Plus’ın kurucusu Ebubekir Sevimli franchise işletmecilerinin ilgi gösterdiği ayrıcalıkları katılımcılarla paylaştı.


Sevimli, "1A Plus Genel Merkezi, franchise işletmelerinin satış yetkisini aldığı nitelikli gayrimenkul projelerinde franchise sahiplerinin yanında çok farklı bir şekilde yer aldıklarını anlatırken; etkili satış faaliyetleri sonunda sözleşme bitiminde elde kalan üniteleri 1A Plus olarak satın alma taahhüdü veriyoruz. dedi.


1A Democracy, 1A Club, 1A Invest ,1A Projects ,1A Workout, 1A Motivation, 1A Extra, 1A Tecnologygibi diğer franchise modellerine göre birçok farkları olduğunu anlatan Sevimli, yenilikçi...