19 / 03 / 2024

1A Plus franchise sistemi

1A Plus franchise sistemi

ABD Atlanta’da bir Türk girişimi olarak kurulan 1A Plus, gayrimenkul sektöründe kendi işini kuran girişimcilere %100 franchise memnuniyeti sağlıyor. 1A Plus, franchise işletmelerin maksimum memnuniyeti ön planda tutuyor.

2017 inşaatta fırsat yılı olabilir!

16 Ocak'ta İstanbul Nişantaşı'ndaki Genel Merkezini açacak 1A Plus'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Sevimli, 2017 yılının emlak ve inşaat sektörü için bir fırsat yılı olabileceğini söyledi.

1A Plus, franchise sayısına kota getirdi!

Franchise sektöründe farklılıkları ile birçok ilke imza atan 1A Plus, franchise sahibini koruyan yeni bir proje geliştirdi. Her şehirde bölgeler oluşturarak açacağı franchise işletme sayısını belirleyen, böylelikle tek, güçlü ve nitelikli işletmeler kurmayı hedefleyen 1A Plus ilk olarak İzmir ve Ank

Tümer Bucaklı: Evi satın, arsa alın!

1A Plus ATB Gayrimenkul İşletme Sahiplerinden Tümer Bucaklı, arsanın kısa zamanda ciddi kazanç sağladığını belirterek, ev sahiplerine evlerini satarak arsa almalarını önerdi.

1A Plus, 2 bin 500 franchise markası arasında ilk 100'e girdi!

Son olarak İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde franchise ofisi açan 1A Plus, 2500 franchise markası arasından ilk 100'e girmeyi başardı.

1A Plus'tan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na destek!

Ülkemizde 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlarımızın aileleri ile yaralanarak gazi olan vatandaşlarımıza yönelik başlatılan ‘15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na 1A Plus Türkiye’den anlamlı destek.

1A Plus, franchise işletmelerini açmaya devam ediyor!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kurulduğu günden bu yana kısa sürede 10 franchise işletme sayısına ulaşan 1A Plus, franchise işletmelerini farklı illerde açmaya devam ediyor.

1A Plus'tan franchise adaylarına Antalya seyahati!

1A Plus,franchise görüşmelerini, adaylar için bir keyfe dönüştürüyor. 1A Plus, aday girişimcilerin Antalya’ya gidiş-dönüş uçak bileti, havaalanından transfer ve konaklama gibi giderlerini karşılıyor.

1A Plus, franchise adaylarıyla buluştu!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kısa sürede 8 franchise işletme sayısına ulaşan 1A Plus'ın tanıtım günleri sürüyor. Tanıtım günlerinin dördüncüsü İstanbul Elite World Business Otel'de düzenlendi.

1A Plus inşaat firmalarına satış garantisi sunuyor!

Piyasalardaki belirsizlik nedeniyle tüketiciler emlak yatırımlarını ve ihtiyaçlarını ertelerken, Emlak proje satışlarının yavaşlamasına sebep olan talep daralması inşaat firmalarının da satış hedeflerini gerçekleştirmesini zorlaştırıyor.

1A Plus gayrimenkulde franchise memnuniyetini ön planda tutuyor!

ABD Atlanta’da bir Türk girişimi olarak kurulan 1A Plus, gayrimenkul sektöründe kendi işini kuran girişimcilere %100 franchise memnuniyeti sağlıyor. 1A Plus, franchise işletmelerin maksimum memnuniyeti ön planda tutuyor.

1A Plus, franchise sayısını hızla artırıyor!

Gayrimenkul sektörüne ayrıcalıklarıyla farklı bir soluk getiren ve kurulduğu günden bu yana kısa sürede 7 franchise işletme rakamına ulaşan 1A Plus, franchise sayısını hızla artırıyor. 1A Plus İstanbul, İzmir, Antalya gibi büyük şehirlerde yerini aldı.

1A Plus, franchise adaylarını Antalya’daki Merkezine davet ediyor!

ABD Atlanta’da kurulmuş bir Türk girişimi olan ‘Gayrimenkulün Yatırımcılar Kulübü’ 1A Plus, yeni kampanyasıyla franchise adaylarını Antalya’daki Merkezine davet ediyor.

1A Plus'ta sabit franchise bedeli yok!

Yatırımcıları için sabit bir franchise bedeli belirlemeyen 1A PLUS, işletmelerin açılacağı bölgelere göre fiyatlandırılacağı özel bir sistemi geliştirdi. 1A Democracy isimli uygulama gayrimenkul franchise sektöründe bir ilk.

1A Plus franchise sistemi Haberi

1A Plus franchise sistemi

ABD Atlanta’da bir Türk girişimi olarak kurulan 1A Plus, gayrimenkul sektöründe kendi işini kuran girişimcilere %100 franchise memnuniyeti sağlıyor. 1A Plus franchise zinciri bir yandan Türkiye genelinde hızla genişlerken,markanın hedefinde sayısal artıştan çok franchise işletmelerin maksimum memnuniyeti ön planda tutuluyor.


% 100 franchise memnuniyeti konusunda iddialı konuşan 1A Plus Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Sevimli işletme sahibi adaylarına genel merkez Antalya'da birebir görüşmeler için gidiş dönüş uçak bileti sağlamak da dahil olmak üzere pek çok ayrıcalık tanıdıklarını söylüyor. Sevimli;“Ailemize katılan franchise işletme sahiplerinin memnuniyetini en üst seviyede tutmak bizim görevimiz. Bu memnuniyeti ilk görüşme öncesi ‘Kişiye özel franchise davetleri’ kampanyasıyla hissettirip bizi farklılaştıran 8 ayrıcalığımızla yaşatmaya devam ediyoruz. 1A Plus franchise işletme sahibi adaylarının diledikleri her soruyu kolayca sormanın rahatlığıyla...