19 / 03 / 2024

1A Plus'ta sabit franchise bedeli yok!

1A Plus'ta sabit franchise bedeli yok!

Yatırımcıları için sabit bir franchise bedeli belirlemeyen 1A PLUS, işletmelerin açılacağı bölgelere göre fiyatlandırılacağı özel bir sistemi geliştirdi. 1A Democracy isimli uygulama gayrimenkul franchise sektöründe bir ilk.



İsim hakkı giriş bedeli ve aylık lisans ücreti bölge emlak endeksi üzerinden belirlenen 1A Democracy sisteminde franchise işletmesinin açılacağı bölgede tek olma ayrıcalığı da sözleşmeyle garanti ediliyor.

1A PLUS'ın kurucusu Ebubekir Sevimli, "franchise sistemini oluştururken, yatırımcının maximum kazançla başlayacağı ve devam edeceği bir iş kurmalarını öncelikli olarak düşündüklerini o yüzden de bölgesel gayrimenkul değerlerini ve istatistiklerini göz önünde bulundurarak bir fiyatlandırma yaptıklarını" söyledi.


Gayrimenkulde ulusal ve uluslararası yatırım fırsatları sunan, 2015 yılı ortalarına doğru kapılarını franchise adaylarına açan 1A Plus, yıl sonu itibariyle 5 franchise işletme sayısına ulaştı. 1A Plus, 2016 sonu itibariyle 20 franchise işletme sayısına ulaşmayı hedefliyor.


Daha ayrıntılı bilgi için www.1aplus.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


Geri Dön