28 / 03 / 2024

Wilma Elles Balat'ta 2. evini aldı!

Wilma Elles Balat'ta 2. evini aldı!

Geçen ay ikizlerini kucağına alan Wilma Elles, son dönemin gözde semti Balat'tan müstakil bir bina satın aldı.



Ünlü deyince akla hemen Etiler, Bebek ve Cihangir geliyor. Oysa o kadar çok isim var ki gönlünü Haliç'in incisi Balat'a kaptıran. Türk vatandaşı olmak için başvuru yapan Wilma Elles, oyuncu Hazal Kaya, Kenan İmirzalıoğlu, Selin Demiratar ve Athena Gökhan Balat'ta ev sahibi olanlardan sadece birkaçı.


EMLAK ZENGİNİ OLMAYA ADAY

Geçen ay ikizlerini kucağına alan Wilma Elles, son dönemin gözde semti Balat'tan müstakil bir bina satın aldı. Daha önce de Balat'ta bir dairesi olan Elles, böylece aynı semtten 2 ev sahibi oldu. Fulya'da da bir dairesi olan ünlü oyuncu, emlak zengini ünlüler arasına girmeye aday.


YATIRIM İÇİN CAZİP

Elles gibi yatırımını tarihi semt Balat'ta değerlendiren ünlü isimler arasında Selin Demiratar, Dağhan Külegeç ve Athena Gökhan yer alıyor. Hazal Kaya ise ailesiyle birlikte yaşamını Balat'ta sürdürüyor. Tarihi bir evde oturan Kaya, “İlk taşındığımızda bir kültür şoku yaşadım. Fakat şimdi başka bir yerde nasıl yaşanır bilmiyorum” açıklaması yapmıştı.


BİR EV DAHA ALDI

Genç oyuncu Dağhan Külegeç'in Ayvansaray semtinde bir evi var. Kısa bir süre önce de son dönemin en gözde semtlerinden biri olan Balat'ta bir ev daha satın aldı.


Meydan


Geri Dön