19 / 03 / 2024

Wilma Elles Beşiktaş'taki otelini 9 milyon TL'ye satıyor!

Wilma Elles Beşiktaş'taki otelini 9 milyon TL'ye satıyor!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle hayatımıza giren Wilma Elles, yatırım için Beşiktaş'ta aldığı 18 odalı apart otelini satışa çıkardı. Otel için 11 milyon lira isteyen Elles, otele alıcı çıkmayınca rakamda indirim yaptı ve fiyatı 9 milyon liraya düşürdü.



Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı ‘Caroline’ karakteriyle tanıdığımız Wilma Elles, oyunculuk performansı, güzelliği ve sempatik tavırlarıyla ülkemizde ilgi çekmişti. 

Hüriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Almanya’da oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Türkiye’den teklifler alan  Elles, sadece işi değil aşkı da burada buldu. İşadamı Kerem Göğüş’le birliktelik yaşayan Elles'in bu evlilikten Milat ve Melodi adında ikiz çocukları oldu.

Ancak her şey yolunda gitmedi. Wilma Elles, aşk hayatında yaşadığı sorunlardan sonra çocuklarını da alarak Almanya’ya geri döndü. Güzel oyuncu şimdilerde tüm işlerini Köln şehrinden yönetiyor.

Wilma Elles Beşiktaş taki otelini 9 milyon TL ye satıyor!

11 MİLYON LİRA FİYAT BİÇMİŞ

Elles’in yönettiği o işlerden biri, yatırım için aldığı, Beşiktaş’taki 18 odalı apart otel... Oyuncu, bankadan kredi çekerek aldığı oteli bir süre önce el altından satışa çıkardı. Halihazırda faaliyette olan otel için 11 milyon lira istedi. Bankaya olan 5 milyon liralık borcunu kapatması gereken Elles, otele alıcı çıkmayınca rakamda indirim yaptı ve fiyatı 9 milyon liraya düşürdü.

Wilma Elles’in satışa çıkardığı otel için bir şartı daha var. Otel işletmeciliğini çok seven oyuncu, satış sonrası işletmenin kendisinde kalmasını istiyor. Yani şimdilerde maddi sıkıntı çeken Elles, ne yardan geçiyor ne de serden...


Geri Dön