19 / 04 / 2024

Winlife ve Onlife'ta kazandıran kampanya dönemi!

Winlife ve Onlife'ta kazandıran kampanya dönemi!

Firma: Hak Yapı

Proje: Winlife-Onlife

Hak Yapı, başlattığı kampanya ile Pendik’te hayata geçirdiği Winlife'ta kira garantisi ve Onlife'ta ise ödeme kolaylığı sunuyor..



Sektörün önemli markalarından Hak Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde başlattığı kampanyalarla yatırımcılarına kazandırıyor. 

Kampanya dahilinde Onlife’ta 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunulurken, Winlife’ta ise 24 ay 2 bin TL kira garantisi veriliyor.

Sektöre ve Türkiye ekonomisine değer katan, gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Hak Yapı, Anadolu Yakası’nda hayata geçirdiği projelerinde lüksü ulaşılabilir kılıyor.

WİNLİFE’TA 2 BİN TL KİRA GARANTİSİ

Winlife ve Onlife ta kazandıran kampanya dönemi!

142 daire ve 12 ticari üniteden meydana gelen Winlife projesini ‘’Hayatın kazananı siz olun” sloganıyla tanıtan Hak Yapı, projeyi Aralık 2019'da teslim etmeyi planlanıyor. Projenin tesliminden itibaren 24 ay 2 bin TL kira garantisi sunuluyor.

Lüks ve konforlu detaylara sahip 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Winlife projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 316 bin TL’den başlangıç gösteriyor. 

İş hayatına prestij katmak isteyenlerin öncelikli tercihi olan Winlife’ta, 4 bin 572 metrekare arsa üzerinde ofis veya home-ofis konseptinde 142 daire ve 12 ader ticari ünite bulunuyor.

Winlife, ayrıcalıklarıyla ailelere de yüksek standartlarda bir yaşamın kapılarını açıyor. 20 adet 2+1 ve dubleks daireleriyle ailelere geniş ve konforlu bir yaşam alanları sunulan projede dairelerin alanları 67 metrekare ile 116 metrekare arasında değişiyor.

Winlife, sadece yatırım değeriyle değil, ulaşım imkanlarıyla da kazandırıyor. Metro ile Kadıköy’e, İDO ile Yenikapı’ya ,E-5 ve TEM otoyoluyla İstanbul'un her yerine; yanı başındaki Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden de dünyanın her köşesine ulaşım çok kolay. Osman Gaz Köprüsü’ne ve 3. Köprü Bağlantı Yoluna yakınlığıyla avantajlı lokasyonuyla bölgenin en ulaşılabilir prejesi olarak ön plana çıkıyor.

ONLİFE’TA 60 AY VADE FARKSIZ ÖDEME FIRSATI

Winlife ve Onlife ta kazandıran kampanya dönemi!

Onlife, İstanbul'un yeşile komşu en güzel projelerinden biri, hem şehirdesiniz, hem ormanda.. İstanbul'un oksijen oranı en yüksek bölgesi olan Aydos’ta hayata geçirilen Onlife, yatırımcılarına ulaşımın merkezinde, doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor.                                                                         
Her zevke hitap eden modern mimarisiyle kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan projede 16 bin 86 metrekarelik alan üzerinde 429 daire ve 14 ticari üniteye yer verilyior.  

Konforlu ve lüks 2+1, 3+1, 3+1 teraslı konut tiplerinin yer aldığı projede daireler 85 metrekare ile 157 metrekare arasında 316 bin TL'den başlayan fiyatlarla 60 ay vade farksız ve kişiye özel ödeme planı seçenekleri sunuluyor.

Şehir içi ulaşım açısından büyük avantaja sahip bir lokasyonda konumlanan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, E-5 ve TEM otoyoluna ise 4 kilometre mesafede bulunuyor.

Modern hayatın tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış konut ve ticari üniteleriyle yatırımcılarına değer katacak birçok ayrıcalık barındıracak proje, kazançlı bir yatırım vadediyor. Projede daireler 2020’nin Ocak ayında teslim edilecek.


http://www.hakyapionlife.com 

 


projeye sor



Geri Dön