16 / 04 / 2024

Hak Yapı'dan Winlife ve Onlife'ta ödeme kolaylığı!

Hak Yapı'dan Winlife ve Onlife'ta ödeme kolaylığı!

Firma: Hak Yapı

Hak Yapı, Pendik’te inşa ettiği Winlife ve Onlife projelerinde ödeme kolaylığı sunuyor. Onlife’ta 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunulurken, Winlife’ta ise 24 ay 2 bin TL kira garantisi sunuluyor..



Hak Yapı, Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya dahilinde Onlife’ta 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunulurken, Winlife’ta ise 24 ay 2 bin TL kira garantisi sunuluyor.

 

142 daire ve 12 ticari üniteden meydana gelen Winlife’ı hayata geçiren Hak Yapı, projeyi Aralık 2019'da teslim etmeyi planlıyor. ‘’Hayatın kazananı siz olun” sloganıyla inşa edilen projede tesliminden itibaren 24 ay 2 bin TL kira garantisi veriliyor.

 

Ulaşım ağlarıyla çevrelenmiş bir noktada konumlanan Onlife projesinde ise 60 ay vade farksız ödeme kolaylığı sunuluyor.  


 
WİNLİFE’TA 316 BİN TL’YE 1+1 

 

Hak Yapı dan Winlife ve Onlife ta ödeme kolaylığı!

 

Sağladığı yüksek prim avantajı ile alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunan Hak Yapı, Winlife’ı bölgede prestijli bir iş ve yaşam projesi olarak konumlandırıyor.

 

Projede 1+1 ve 2+1’den oluşan daire seçenekleri sunuluyor. Winlife’ta 1+1 dairelerin fiyatı 316 bin TL’den başlıyor. 

 

İş hayatına prestij katmak isteyenlerin öncelikli tercihi olan Winlife’ta, 4 bin 572 metrekare arsa üzerinde ofis veya home-ofis konseptinde 142 daire ve 12 adet ticari ünite yer alıyor. Winlife'ta 20 adet 2+1 ve dubleks daireleriyle ailelere geniş ve konforlu bir yaşam alanları sunuluyor.  Projedeki dairelerin alanları ise 67 metrekare ile 116 metrekare arasında değişiyor.

 

Winlife, sadece yatırım değeriyle değil, ulaşım imkanlarıyla da kazandırıyor. Metro ile Kadıköy’e, İDO ile Yenikapı’ya, E-5 ve TEM otoyoluyla İstanbul‘un her yerine; yanı başındaki Sabiha Gökçen Havalimanı üzerinden de dünyanın her köşesine ulaşım çok kolay. Osman Gaz Köprüsü’ne ve 3. Köprü Bağlantı Yoluna yakınlığıyla avantajlı lokasyonuyla bölgenin en ulaşılabilir prejesi olarak ön plana çıkıyor.

 

HAKYAPI ONLİFE’TA FİYATLAR 316 BİN TL'DEN BAŞLIYOR

Hak Yapı dan Winlife ve Onlife ta ödeme kolaylığı!


 
İstanbul‘un yeşile komşu en güzel projelerinden biri olan Onlife, Aydos’ta konumlandırılıyor. Proje, yatırımcılarına ulaşımın merkezinde, doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor.          

       
                                                
16 bin 86 metrekarelik alan üzerinde 429 daire ve 14 ticari üniteden meydana gelen Onlife'ta konforlu ve lüks 2+1, 3+1, 3+1 teraslı konut tipleri sunuluyor. Daire alanları ise 85 metrekare ile 157 metrekare arasında değişiyor.

 

Projede fiyatlar 316 bin TL'den başlıyor. 60 ay vade farksız ve kişiye özel ödeme planı seçenekleri sunuluyor.

 

Şehir içi ulaşım açısından büyük avantaja sahip bir lokasyonda konumlanan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 10 dakika, E-5 ve TEM otoyoluna ise 4 kilometre mesafede bulunuyor.

 

Modern hayatın tüm ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış konut ve ticari üniteleriyle yatırımcılarına değer katacak birçok ayrıcalık barındıracak proje, kazançlı bir yatırım vadediyor. 

 

İnşa çalışmalarına başlanılan proje, 2020’nin OCAK ayında teslim edilecek.

 

 
http://www.hakyapionlife.com

 


Geri Dön