19 / 04 / 2024

Woodland Regency'de yazlık alana bedava organik bahçe!

Woodland Regency'de yazlık alana bedava organik bahçe!

Bodrum Konacık'taki gayrimenkul projesine talebi canlandırmak için ev alana yanında 20 metrekarelik organik hobi bahçesi hediye edilince satışlar patladı



Bodrum'da Woodland Regency'den ev alanlara yanında organik hobi bahçesi hediye verilince, kahvaltıda kendi yetiştirdiği domatesi yemek isteyen sadece Türkler değil yabancılar alıma geçti. Konacık mevkiinde 21 bin 800 m2 alan üzerinde bulunan 20 çift katlı bina ve 62 daireden oluşan projeden ev alanlara hem 20 metrekarelik organik hobi bahçesi hem de organik gübre, tohum ve ekipman ücretsiz olarak veriliyor. Projeyi hayata geçiren Cumberland Properties'in Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Kaya, 'Yeni uygulamaya aldığımız bu konsepte en büyük ilgiyi ilk anda yabancılar gösterdi. Ancak Türkiye içinden gelen taleplerin giderek arttığını görüyoruz. Bir evle birlikte organik hobi bahçesine de sahip olma ve kendi sebzesini ve çiçeklerini yetiştirme fikrini Türkler de çok sevdi' dedi. Kaya, organik bahçe promosyonlu ev satışı fikrinin nasıl doğduğunu şöyle anlattı: Özellikle Avrupa'da çalışanların hafta sonlarını doğaya dönük aktivitelerle geçirmeye başladığı, şehirlere yakın sayfiye bölgelerinde kendilerine küçük küçük alanlar kiralayıp küçük çaplı bahçe işleri yaparak iş streslerini atmaya çalıştıklarını gözlemledik. Bu eğilim Türkiye'deki büyük şehirlerde de gözümüze çarptı. Diğer taraftan organik tarıma ise son yıllarda olağanüstü bir eğilim var. Biz bu iki eğilimi kendi grup şirketlerimizin vizyonu doğrultusunda birleştirdik. Ve bu proje hayata geçti...

Finansçılar ilk sırada

KAYA, 'Projelerimize ilgi gösteren kişiler genellikle finans dünyasının yönetici kesiminden gelen kişiler, doktorlar özellikle de cerrahlar, bürokratlar ve öğretim üyeleri' diye konuştu.  'Ev ile birlikte kendi emeği ile bir şeyler yetiştirebilecekleri organik bir hobi bahçesine sahip olmak düşüncesinin iş stresi ve trafik kaosundan çok daha fazla etkilenen İstanbul kökenli müşterilerimize daha cazip geldiğini görüyoruz' diyen Kaya, İstanbul dışından da müşterilerinin olduğunu söyledi. Kaya, 'Müşterilerimizden biri evi aldığında mutfağında kullanacağı sebzelerini bu bahçede yetiştirmek istediğini ve bu fikrin evi alma konusundaki kararını büyük yönde etkilediğini söyledi. Demek ki doğru yoldayız' dedi.

Bodrum'da 111 bin TL'ye ev

WOODLAND Regency'in Bodrum'un merkezindeki Konacık mevkiinde çam ormanları arasında, bulunan 20 çift katlı bina ve 62 daireden oluştuğunu belirten Ergun Kaya, '1+1 evler 111 bin TL, 3+1 ikiz dublex villalar ise 336 bin TL. Evlerle verdiğimiz organik hobi bahçelerini standart olarak 20 m2 tahsis ediyoruz' diye konuştu.

Gübre de kazma da bedava

CUMBERLAND Properties Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Kaya, projeden ev alanlara organik bahçe alanını sağladıklarını belirterek, 'Ekipman ve özellikle gübre gibi malzemeler konusunda yardımcı oluyoruz. Müşterilerimizin her türlü çiçek fidesi ve tohumunu hatta kazma ve kürekleri bile bizden temin etme imkanları bulunuyor' dedi.
Akşam

0252 363 98 84

www.cumberland-properties.com    

Woodland Regency'de 97 bin TL'ye!


Geri Dön