19 / 04 / 2024

Work Square'de mağazalar kiracılarını bekliyor!

Work Square'de mağazalar kiracılarını bekliyor!

Firma: MVK Yapı

Proje: Work Square

MVK Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Work-Square karma projesinde, toplam 8 bin metrekarelik alana sahip büyüklükleri 55 m2 ile 410 m2 arasında değişen 40’a yakın mağazanın kiralamaları başlıyor...



MVK Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ertürk Mavuk; “Projede yaşamın 2014 yılı Eylül ayında başlamasını planlıyoruz ve iş programımız da buna uygun olarak ilerliyor. Work-Square’deki dairelerin yaklaşık % 60’ının satışı tamamlandı. Projede daireler dışında 150 odalı bir otel ve 40’a yakın da mağaza bulunuyor. Mağazalar için de kiralama görüşmelerine başladık. Belirlediğimiz konsepte ve mağaza karmasına uygun olması amacıyla kiralayacak olan firmaların ve markaların seçiminde hassas davranıyoruz” dedi.

Pek çok seçkin markanın temsilcileri ile görüşmelere başlandığını belirten Mavuk; “Work-Square’de, restoran, fast-food, pastane, kafe, gıda market, teknoloji market, tekstil, ev tekstili, banka gibi pek çok mağaza olacak. Hem projedeki ev sahiplerinin, hem de Kurtköy’de yaşayan herkesin faydalanabileceği kaliteli hizmetler sunan ulusal ve uluslararası markaların Work-Square’de yer almasını amaçlıyoruz.” şeklinde konuştu.


projeye sor



Geri Dön