29 / 03 / 2024

Workindo ve Huawei’den iş birliği!

Workindo ve Huawei’den iş birliği!

İnşaat sektörünün online pazaryeri olarak dikkat çeken Workindo, teknoloji devi olarak adından söz ettiren Huawei’nin Petal Search arama motoruna entegre oldu.



Geleneksel inşaat sektörüne getirdiği teknolojik yaklaşım ile dikkat çeken Workindo, başlattığı iş birliklerine bir yenisini daha eklemek için düğmeye bastı. İnşaat sektöründen daha fazla insana ulaşıp hizmet vermeyi planlayan marka, bu eksende çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Workindocom, dünyanın en büyük arama motorları arasında yer alan Huawei Petal Search ile gerçekleştirdiği iş birliği ile global anlamda çok daha geniş bir hedef kitleye ulaşma bağlamında çalışmalara başladı. Gerçekleştirilen iş birliği ile Huawei Petal Search’te tüm dünyadaki iş ilanları kategorisinde gerçekleştirilen aramalarda sonuçlarda Workindo bulunacak.

Gelecek vaat eden bir web sitesi olarak hızlı ve emin adımlarla büyüdüklerine değinen  Workindocom CEO’su Erhan Kocabaş, “İnsanların sıklıkla kullandığı büyük ölçekli uygulamalar, arama motorları ve platformlarda var olmak, daha fazla insana ulaşma konusunda -özellikle bir web sitesi için- oldukça önemli. Huawei Petal Search de bu büyük ölçekli arama motorlarından biri.

Workindo ve Huawei’den iş birliği!

Huawei marka akıllı telefonlar için geliştirilmiş bir arama motoru olan Huawei Petal Search, doğrudan cihazın başlangıç ekranında yer alıyor ve kişiye ana ekrandan dilediği konuya kolayca ulaşma imkanı tanıyor. Biz de yaptığımız iş birliği sayesinde, bu arama motoruna entegre olarak insanlara ulaşma konusunda büyük bir adım attık.

Workindo olarak kurulduğumuz günden itibaren aldığımız yatırımlarla istikrarlı büyümemizi devam ettiriyoruz. Şimdiden sektörden pek çok insana ulaşarak hedeflerimiz doğrultusunda büyük bir yol katettik. Sitemizde inşaat ve ilgili sektörlerden 100.000’i aşkın üyemiz bulunuyor. Sektörün bir nevi buluşma noktası ve sosyal platformu haline geldik diyebilirim.

Huawei oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine sahip, bilinir ve güvenilir bir marka. Workindo da yeni olmasına rağmen hızla gelişerek büyüyen bir girişim. Workindo gibi yükselen bir internet girişiminin Huawei gibi büyük bir teknoloji devi ile entegre olması her iki taraf için de çok olumlu bir adım oldu.” şeklinde konuştu.

 

İnşaat sektöründe yurt dışı atağı!


Geri Dön