16 / 04 / 2024

Workinn Hotel, sanayi bölgesinde açılan ilk HIP İŞ oteli olma özelliğini taşıyor!

Workinn Hotel, sanayi bölgesinde açılan ilk HIP İŞ oteli olma özelliğini taşıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı ve TEM otoyoluna yakınlığı ile çok rahat ulaşılabilir bir noktada bulunan otel; çevreci, dingin ve sanat dostu bir yaşam alanı olarak konumlanıyor.




Mimari tasarımı Feng Shui öğretileriyle oluşturulan, Gold Leed sertifikalı Workinn Hotel, sanayi bölgesinde açılan ilk HIP İŞ oteli olma özelliğini taşıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı ve TEM otoyoluna yakınlığı ile çok rahat ulaşılabilir bir noktada bulunan otel; çevreci, dingin ve sanat dostu bir yaşam alanı olarak konumlanıyor. ,,


Yeşil-Akıllı bina Çevreye duyarlı yeşil bina olarak inşa edilen otelde; yağmur sularının toplanarak kullanıma sokulmasından, lavabolarda kullanılan suyun filtre edilerek bahçe sulama için kullanılmasına, çıkan atıkların geri dönüşüme kazandırılmasından, gün ışığından maksimum yararlanılmasına kadar her alanda sürdürülebilirliğe maksimum düzeyde dikkat ediliyor. Otel, "yeşil bina" olmasının yanında, "akıllı bina" olma özelliğiyle de dikkat çekiyor. Çevreciliği ve yüksek teknolojiyi harmanlayarak hem sürdürülebilir hem de kaliteli ve hızlı hizmet sağlıyor. 

Feng Shui ile daha akıcı daha huzurlu Modern hayatm baskıladığı kişisel yaşamlan uyumlamanın bir fırsatı olan kadim Feng Shui öğretilerinden yararlanılarak yapılan mekanda bütün ayrıntılar konukların "kendini iyi hissetmesi" üzerine kurgulanmış. 


Cumhuriyet


Geri Dön