20 / 04 / 2024

Wpaşakent Konutları Bandırma'da yükseliyor!

Wpaşakent Konutları Bandırma'da yükseliyor!

Bandırma'da bir ilk niteliğinde gerçekleşecek Wpaşakent projesi 4 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu 3 blok ve 83 daireden oluşuyor. WPaşakent yeni nesil yaşam konutlarında 1 + 1, 3+1, 4+1 ve VIP seçenekleriyle kaliteli bir yaşam yuvası kurulacak.



Bandırma Grand Asya Hotel'de basına açık olarak düzenlenen satış temsilciliği sözleşmesi imza törenine BG Proje Grubu adına Genel Müdür Barış Gülmüş, Yönetici Müdür Alp Şerbetçiler ve şirket çalışanları, Mak Emlak Kurumsal Yatırım Danışmanlığı adına Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Mak, Finans Müdürü Sefer Durak ile şirket yöneticileri katıldı. 


BANDIRMA'DA BİR İLK 

Bölgede bir ilk niteliğinde gerçekleşecek Wpaşakent projesi 4 bin 800 metrekare alan üzerine kurulu 3 blok ve 83 daireden oluşuyor. Satışlarının dörtte birinin proje aşamasındayken satıldığı öğrenilen WPaşakent yeni nesil yaşam konutları projesinde 1 + 1, 3+1, 4+1 ve VIP seçenekleriyle kaliteli bir yaşamın yuvası kurulması amaçlanıyor. 


ÜST DÜZEY MÜHENDİSLİK VE TEKNİK ALT YAPI 


Törende konuşan BG Proje Grubu adına Genel Müdür Barış Gülmüş "Benzerlerine metropol kentlerde rastlanan Wpaşakent yeni nesil yaşam alanları projesi mühendislik aşamasından, satış noktasına kadar proje ekibimiz tarafından teknik altyapı ve üretim detayları uzman mimar ve mühendis ekibimiz tarafından büyük titizlikle seçildi. Bandırma'da diğer konut projelerine göre ferah iç mekanları ile yeni konut projesi deneyimi sunacak olan WPaşakent projemiz rahat ve konforlu bir yaşam için tüm detaylar unutulmadı. Wpaşakent'te ev ev sahibi olacak seçkin ev sahipleri Wpaşakent'e taşınırken sadece tercih edeceği mobilya, perde, elektronik ev aletlerini seçecek. Ayrıca ortak kullanımlı yaşam ve eğlence merkezlerinden elde edilecek gelirler ile site yönetimi aidatlarının düşük olması hedefleniyor" dedi. 


ANA ARTERLERE 5 DAKİKA UZAKLIKTA 

Wpaşakent projesi Cumhuriyet İlkokulu, Hasan Atlı Orta Okulu Bahçeşehir Koleji'ne ve toplu taşıma araç duraklarına yürüme mesafesi konumunda olup Bandırma'nın merkezinde oluşturduğu yeni yerleşim alanlarıyla, ihtiyaç duyabilecek tüm ana arterlere (Hastane, Okul, Devlet Dairesi, AVM) 5 dakika uzaklık konumunda. 


24 SAAT GÜVENLİK PERSONELİ 

Güvenliğin en üst düzeyde düşünüldü Wpaşakent yeni nesil yaşam alanları, 24 saat güvenlik personelinin olacağı Bandırma'nın tek yaşam kompleksi olacak. Kendine özel 40 araçlık otoparkı, otomatik jeneratör desteği, siteye ait özel spor salonu, çocuklar için oyun ve film salonu, peyzaj düzenlemeleri, cafetaryası ve iş dünyasının seçkin markalarının yer alacağı iş yerleri ile Wpaşakent projesinin Paşabayır Mahallesi'nin çehresini değiştireceği düşünülüyor. 


Genç Bayrak




Geri Dön