19 / 04 / 2024

wwww.temaistanbul.com internet sitesi açıldı!

wwww.temaistanbul.com internet sitesi açıldı!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

İstanbul Halkalı Atakent bölgesinde yükselecek olan Tema İstanbul Evleri'nin resmi internet sitesi yayına girdi. Atakent Tema İstanbul Evleri metrekare satış fiyatı 3 bin 200 TL'den başlıyor...




Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortaklığı tarafından hayata geçirilen Tema İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri tasarlandı. İstanbul Halkalı'da yükselen  Tema İstanbul  projesi Tema İstanbul Konutları, Tema Mall, Tema World ve Tema Plaza olmak üzere dörde ayrılıyor.


Halkalı Tema İstanbul projesi 333 bin metrekare alana sahip. 3 bin 610 adet dairenin yer aldığı Halkalı Tema İstanbul projesinde 1+1 daireler net 53,11 metrekare, 2+1 daireler net 88,95 metrekare, 3+1 daireler net 107,54 metrekare, 4+1 daireler net 141,67 metrekare olarak tasarlandı. 


Atakent Tema İstanbul fiyatları metrekare olarak 3 bin 200 TL'den başlıyor. Halkalı Tema Mall AVM içerisinde ünlü markalar yer alıyor olcak. Halkalı Tema Plaza'da yeme içme ve alışveriş alanları bulunuyor. Halkalı Tema Plaza projesinde Tema İstanbul sakinlerine toplu ulaşım hizmeti sunuluyor.


Halkalı Tema World projesi ise 360 bin metrekare alanda yükselen bir eğlence merkezi olacak. Halkalı Tema İstanbul Eğlence Merkezi'nde Eski İstanbul, Orta Doğu, Uzak Doğu konsepti ile macera ve eğlence sunuluyor.


İstanbul Halkalı Atakent bölgesinde yükselen Tema İstanbul Evleri Atakent'te Olimpiyat Stadı'na yakın noktada yükseliyor. Atakent Tema İstanbul projesi içerisinde spa, tenis kortu, bisiklet parkurları, açık / kapalı yüzme havuzları, geniş meydanlar, meyve bahçeleri gibi sosyal donatıları bulunuyor.



Atakent Tema İstanbul satış ofisi

Telefon : 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön