18 / 04 / 2024

Wyndham Çerkezköy Oteli: Türkiye'nin ilk tuz oteli!

Wyndham Çerkezköy Oteli: Türkiye'nin ilk tuz oteli!

KMC Holding, Türkiye'de ilk defa Himalaya tuzunu tüm alanlarda konsept olarak kullanarak dizayn edilen bir otel yaptı... 



Kayseri'de 50 bin metrekare kapalı alanda fabrikası bulunan ve çelik ihracatının yüzdel3'ünü karşılarken açık ve kapalı depoları ile bütün bölgelere hizmet verebilen KMC Holding, yaklaşık 75 bin ton civarında yassı karbon çelik stoğu ile Türkiye'nin en büyük stokçu ve servis merkezlerinden biri.

Para'da yer alan habere göre; Reel sektörde gösterdiği faaliyetlerin yanında hizmet sektörüne de yatırım yapan Holding, Türkiye'de ilk defa Himalaya tuzunu tüm alanlarda konsept olarak kullanarak dizayn edilen bir otel yaptı. Çerkezköy'deki bu otelin işletmesi için son dönemlerde Türkiye'de hızla büyüyen Wyndham ile anlaştı.

Bu oteli sayfamıza taşımamızın özel bir nedeni var. Otel bilindik otellerden çok farklı bir konsepte sahip. Otel, bünyesinde 84 çeşit mineral barındıran ve otoritelerin mucizevi olarak adlandırdıkları Himalaya tuzundan tuğlalarla kaplı. Toplam 3 bin 500 metrekare büyüklüğünde bir alana kurulu ve 120 odası bulunan otelde konferans salonları, açık-kapalı etkinlik alanları bulunuyor. 1.600 kişiye kadar misafir ağırlayabiliyor.

Dünya mutfaklarından oluşan menüleriyle özel tatlar sunan altı restoranı, fizyoterapistlerin hizmet verdiği spa, Tuz Sağlık Merkezi ile birlikte cilt ve vücut bakımları, masajlar, OsmanlI hamamı, tuz odası, tuz yatakları, taş yatakları, aroma terapi ve kapsamlı kişisel bakım hizmetleri sunuluyor.

Dünyada da benzerine az rastlanan tuz konseptli otellerin en, ünlüsü Bolivya'da bulunuyor. Wyndham Çerkezköy Oteli'nin sadece Türkiye için değil markanın zinciri için de sıra dışı bir otel olduğunu belirten KMC Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Eren, "Otelcilik alanında bu tür özellikli projelere yatırımlara devam edeceğiz" diyor.


Geri Dön