29 / 03 / 2024

Ilgaz Akbak Otel: Türkiye'nin ilk tuz temalı oteli!

Ilgaz Akbak Otel: Türkiye'nin ilk tuz temalı oteli!

Türkiye'nin ilk tuz temalı oteli sizleri bekliyor. Yapımında 10 ton tuz kullanılarak 30 bin metrekare alana inşa edilen otelin 15 bin metrekarelik açık otoparkı ile misafirlerimizin park sorununu ortadan kalkmıştır.



TESİSİMİZ toplam 33 oda olup 1 adet süit, 1 adet kral dairesi içermektedir 49 yatak kapasiteli ve aynı anda 72 kişi aynı anda konaklama yapabilmektedir. Tesis kasım 2014 ayında hizmete girmiş olup yeni bir' işletmenin verdiği lüx ve rahatlığı sizlere sunmaktadır, single, double ve triple olarak 3 farklı oda tipinden oluşan odalar lüx statüsündedir. Yapımında 10 ton tuz harcanarak inşaa edilen otelimiz 30 000 metrekare alana inşa edilmiştir. 15 000 metre kare Tik açık otopark da misafirlerimiz için otopark sorununu ortadan kaldırmıştır. Odaların ve tesisin tamamında tuz işlemeleri mevcut olup 4 adet sağlık amaçlı tuz odaları misafirlerin konaklama boyunca kullanmalarına imkan sağlamaktadır. Tesis konsepti oda kahvaltı olup dileyen misafirlerini Akbak restaurantta öğle ve akşam yedeklerini açık büfe ücreti dahilin de alabilirler. 


Acente ve turlar için cazip yemek seçenekleri öğle ve akşam yemekleri de pake-' te dahil edilebilmektedir. Aperatif yiyecekler ve içecekler için de kafeterya bölümü de tesis bünyesinde hizmet vermektedir. Misafirlerin günlük ihtiyaçlarını karşılayabileceği bir market ve sevdiklerini unutmaması için hediyelik tuz marketimiz bulunmaktadır. Odaların tamamında ücretsiz wi-fı bağlantısı, minibar, çelik kasa, lcd tv, uydu yayını, 24 saat oda servisi, klima bulunmakta ve tesis içerisinde misafirler için çamaşırhane, toplantı salonu, market, tuz market dinlenme odası ve mescid mevcuttur. Kış turizmi düşünen misafirler için İlgaz Dağına ve Yıldız Tepe kayak pistine 30 dk. uzaklıkta, sağlık turizmi düşünen misafirler için tesiste 4 adet tuz odasının yanı sıra Kurşunlu kaplıcalarına 40 dk. mesafede , doğa ve gezi turu düşünen misafirler için Kırkpmar yaylası, Dipsiz Göl, Kadın Çayın'na 45 dk. mesafede bulunması otelimizin ayrıcalığıdır. Ilgaz ilçesinde bulunan tesisimiz in adresi samsun- İstanbul karayolu dörtyol mevkii akbak tesisleri yanı Ilgaz/Çankırı adresinde bulunmaktadır, mail: [email protected] web: akbakotel.com.tr.



Star Başkent 


Geri Dön