24 / 04 / 2024

Wyndham Hotels & Resorts 15 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts 15 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts, 2021 yılının sonuna kadar Rusya, Gürcistan, Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan bölgesinde toplam 15 yeni otel açmayı hedefliyor...



80'den fazla ülkede 9 bin 200’ün üzerinde otel ve 20 markasıyla faaliyet gösteren Wyndham Hotels & Resorts, 2021'in sonuna kadar Rusya, Gürcistan, Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan bölgesinde 15 yeni otel açacak.

Wyndham Hotels & Resorts, iki yıl içinde bölgedeki otel sayısını 35’e, oda sayısını ise 5 bin 700’ün üzerine çıkarmayı planlıyor. Şirketin bölgede açacağı 15 otelin 7’si, Türk ziyaretçilerin en çok ilgi gösterdiği ülkelerden Gürcistan’da yapılacak. Gürcistan’daki otel sayısını iki yılda 10’a çıkarmayı planlayan şirket, Wyndham Garden®, Ramada®, TRYP® by Wyndham ve tasarım odaklı ekonomi sınıfı markası Super 8® by Wyndham gibi farklı markalarını da pazara kazandıracak.

Wyndham Hotels & Resorts, 2020'de Rusya’nın Kislovodsk ve Yekaterinburg kentlerinde birer otel açmayı planlıyor. Şirket, bunlara ek olarak St. Petersburg’daki bir oteli de 2025'e kadar faaliyete geçirmeyi planlıyor. 

Kırgızistan’ın Burabay ve Çimkent bölgeleri ve Özbekistan’ın başkenti Taşkent ve tarihi şehri Buhara da, Wyndham Hotels & Resorts’un yeni oteller açmayı planladığı noktalar arasında bulunuyor.

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı ve Genel Müdürü Dimitris Manikis, "Bu bölge, hızla büyüyen şehirleri ve büyüleyici manzarasıyla sektörümüz açısından cazip ve çeşitli fırsatlar sunuyor ve biz de bu pazarlardaki varlığımızla büyük bir gurur duyuyoruz. Keşfedilmeyi bekleyen, gelişmekte olan ziyaret noktalarının bolluğu ve hem uluslararası, hem de yurt içi ziyaretçilerin artmasıyla birlikte bu bölge için önemli bir potansiyel görüyoruz" diye konuştu.


Geri Dön