26 / 04 / 2024

Xavier Hermes ve Kent Prensi Michael, Taksim 360'ı inceledi!

Xavier Hermes ve Kent Prensi Michael, Taksim 360'ı inceledi!

Xavier Hermes ve İngiltere Kent Prensi Michael Franklin, Taksim 360 projesini ziyaret etti. Hermes ve beraberindeki heyet, Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan'dan bilgi aldı.



Dünyaca ünlü lüks giyim markalarından Hermes'in sahiplerinden Xavier Hermes ve İngiltere Kent Prensi Michael Franklin, Taksim 360 projesi satış ofisini ziyaret etti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Hermes International Yönetim Kurulu Üyesi Xavier Hermes, "Hermes olarak dünyanın birçok ülkesinde yatırım yapıyoruz. Türkiye'ye de ilgi duyuyoruz. Önümüzdeki günlerde bakacağız, fırsatları değerlendireceğiz." dedi. Hermes ve beraberindeki heyet, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'dan proje hakkında bilgi aldı.

Taksim 360'a yatırım için Hermes markasının gelip gelmeyeceği sorulan Hermes, "Hermes olarak dünyanın birçok ülkesinde yatırım yapıyoruz. Türkiye'ye de ilgi duyuyoruz. Önümüzdeki günlerde bakacağız, fırsatları değerlendireceğiz." cevabını verdi. Hermes, "Taksim 360'ta bir dairem olsun isterim." dedi. 

Xavier Hermes ve Kent Prensi Michael, Taksim 360 ı inceledi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Zor ve zahmetli bir proje. Tahminimizden çok daha uzun sürdü. Restorasyon, hukuki ve planlama süreçleri baya zaman aldı. Birkaç ay içinde burada yaşam başlayacak. Proje bittiğinde bütün dünyada parmakla gösterilecek özel bir kentsel dönüşüm ve tarihi mekan projesi olacak. Yurt dışındaki ve yurt içindeki bazı fuarlara katılıyoruz. Bu proje çok ilgi çekiyor. Süreç içerisinde birçok kişi gelerek bizimle görüşüyor, projeyi yerinde görüyor." dedi. 

http://www.taksim360.com.tr/tr/


Geri Dön