19 / 04 / 2024

Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı'da kaçırılmayacak indirim fırsatı ! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı'da kaçırılmayacak indirim fırsatı ! 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Tasarımıyla dikkat çeken özellikleri ile bulunduğu ortamı sıcak tutan Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı  boyunun küçük olması sayesinde enerjiden tasarruf edilmesini sağlıyor. Ayrıca wifi özelliği bulunuyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 



Xiaomi Akıllı Elektrikli Isıtıcı da kaçırılmayacak indirim fırsatı ! 15 Şubat 2023 fiyat listesi
Elektrikli ısıtıcı soğuk kış günlerinde taşınabilir ölçüde olmasıyla istediğiniz her yere götürebilir ve bulunduğunuz ortamı kolaylıkla ısıtabilirsiniz.

ELEKTRİKLİ ISITICI ÖZELLİKLERİ

  • Xiaomi Mi Smart Space Heater S akıllı ısıtıcının tasarımına bakıldığı zaman ürünün boyutunun minimal olduğu görünüyor. 
  • Xiaomi ısıtıcının akıllı olmasını sağlayan özellik ürünün internete bağlanabilmesi oluyor. Wi-fi üzerinden internete bağlanabilen ısıtıcı beyaz renk seçeneği ile tasarlanıyor. 
  • Isıtıcının 52.6 cm yüksekliği bulunuyor. Ayrıca 78 cm genişliğe sahip cihazın derinliği 2.1 cm şeklindedir. Zemin üzerine konularak çalıştırılan Xiaomi Mi Smart Space Heater S ısıtıcının etki alanı 46 m2 olarak ifade ediliyor. 
  • Sessiz bir şekilde çalışan Xiaomi akıllı ısıtıcı bulunduğu oda içerisinde herhangi bir kuruluğa neden olmuyor. Minimum ısı değeri 18 derece olan cihazın maksimum ısı değeri 28 derece olarak ifade ediliyor. 
  • Isı gücü 2200 Watt olan Xiaomi Mi Smart Space Heater S ısıtıcı 230 Voltaj aralığında çalışıyor. Cihazın frekansı ise 50 Hz şeklinde.
  • Xiaomi Mi Smart Space Heater S ısıtıcının kontrolünün iki türlü olduğu görünüyor. Bu iki türlü kullanım sırasında cihaz uzaktan kumanda ile ya da cihazın yan kısmında yer alan tuşlar üzerinden kontrol edilebiliyor. 

Akıllı cihaz olan elektrikli süpürgenin indirimli fiyatı nedir?


Geri Dön