23 / 04 / 2024

Xiaomi Heyplus akıllı saat kaç TL? Özellikleri neler? 10 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Xiaomi Heyplus akıllı saat kaç TL? Özellikleri neler? 10 Ocak 2023 Fiyat Listesi

21 güne kadar pil ömrü, bluetooth müzik kontrolü, alarm, kapsamlı sağlık izleme gibi özellikleriyle kullanıcısının hayatını kolaylaştıran Xiaomi Amoled Ekran Akıllı Saat indirime girdi. Peki piyasada ortalama 1.599 TL’den satılan Xiaomi saat özellikleri neler, hangi fonksiyonları var, fiyatı kaç



 

Xiaomi Heyplus Amoled Ekran akıllı saat 2022 model, adeta kullanıcısının dijital asistanı gibi çalışıyor.  Kalp atış hızından hareketsizlik uyarısına dinlediğiniz müziği kontrol etmekten uyku takibine hayatı kolaylaştıran çeşitli özellikleriyle akıllı saat teknolojisini tercih  edenleri memnun ediyor.

Peki Xiaomi saat özellikleri neler, hangi fonksiyonları var, fiyatı kaç TL?

Xiaomi Heyplus Amoled Ekran akıllı saat, 100 farklı spor moduna ve 21 güne kadar pil ömrüne sahip olmasıyla dikkat çekerken, 1.78" dikdörtgen tasarımı, 368 x 448 piksel çözünürlüğü,  7/24 kalp atış hızı izleme - SpO2 ölçümü - Uyku takibi  özelliklerinin yanı sıra, suya dayanıklı olmasıyla da kullanım kolaylığı veriyor.

Xiaomi Heyplus akıllı saat kaç TL? Özellikleri neler? 10 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Çok hafif bir model olan Xiaomi’nin bu akıllı saati, gelişmiş biyolojik sensörleri sayesinde hem sağlığınızı hem de spor performansınızı takip edebilmenizi sağlıyor. Yüksek dokunma hassasiyetine sahip model, yandaki fiziksel düğmesiyle  en sevdiğiniz özelliklerine kolayca ulaşmanıza,  galerinizdeki resimlerle kişiselleştirmenize olanak veriyor.

SPORTİF KULLANIM İÇİN TASARLANDI

Spor tutkunları düşünülerek tasarlanan Xiami HeyPlus, 305 mAh piliyle 21 güne kadar tipik günlük kullanım olanağı verirken, gittiğiniz her yere şarjınızı da taşımanıza gerek kalmıyor. Modelin bu amaçlı özellikleri arasında doğru ve aktiviteye uyarlanmış ölçümler için dahil edilen 100 spor modundan  açık havada koşu, kapalı alanda koşu, açık havada yürüyüş, açık havada bisiklete binme, sabit bisiklet, eliptik, kürek çekme, futbol, yoga, kayak ve daha fazlasını bulabiliyorsunuz.

Peki piyasada ortalama 1.599 TL’den satılan Xiaomi saat özellikleri neler, hangi fonksiyonları var, fiyatı kaç TL? ne kadar indirime girdi?

 


Geri Dön