26 / 04 / 2024

En ucuz çamaşır makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 6 Ocak 2023 Fiyat Listesi

En ucuz çamaşır makinesi kaç TL? Özellikleri neler? 6 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Evin olmazsa olmazlarından çamaşır makinelerinin fiyatları yıkama kapasitesine, enerji sınıfına, devir gücüne, markasına ve ekstra özelliklerine göre oldukça farklılık gösteriyor. Peki en uygun fiyatlı çamaşır makineleri hangisi? Özellikleri neler? İşte ayrıntılar…



Piyasada farklı markalar arasında seçim yapmak güç olsa da, özelliklerine ve fiyatına bakarak uygun seçeneği bulmak yine de mümkün oluyor. Çamaşır makineleri fiyatları ise yerli üretim olup olmadığından markasına ve cihazı benzerlerinden ayıran yeni özelliklerine göre büyük farklılık gösteriyor.

Peki çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? Uygun fiyatlı çamaşır makineleri hangileri? Fiyatları kaç TL?

Çamaşır makinelerinin fiyatları 5.000 TL’den başlayarak 30 TL’ye kadar değişen çok geniş  bir fiyat aralığında satışa sunuluyor.

Bütçesini fazla zorlamayıp uygun fiyatlı bir makine satın almak isteyenler için ise Altus’un 6 kilogram yıkama kapasiteli AL 6103 modeli bir seçenekler arasında yer alıyor.

Peki AL 6103 çamaşır makinesi özellikleri neler? Fiyatı ne kadar?

ALTUS AL 6103 L 6 KG 1000 DEVİR ÇAMAŞIR MAKİNESİ

Toplam 6 kiloya kadar yıkama kapasitesi bulunan Altus AL 6103, E Enerji sınıfı ve 15 farklı yıkama programı bulunuyor.  Çalışırken ses seviyesi 76 dBA olan ve 100 çevrim için 73 kWh enerji, 43 litre su tüketimi bulunan makinenin yıllık enerji tüketimi 152 KWh, su tüketimi ise 8.799 litre.

 Tek soğuk su girişi bulunan makinenin çocuk kilidi, dengesiz yük kontrolü, otomatik su ayarlama sistemiyle dikkat çeken makinede LED elektronik gösterge, taşma emniyeti , 3 saat – 6 saat – 9 saat zaman geciktirme özelliği de bulunuyor.


Geri Dön