27 / 04 / 2024

Xiaomi Mi akıllı su ısıtıcısı A101 e geldi! İşte satış fiyatı

Xiaomi Mi akıllı su ısıtıcısı A101 e geldi! İşte satış fiyatı

Akıllı telefonlarla kontrol edilebilen Xiaomi Mi Akıllı Su Isıtıcısı A101 kampanyasına dahil oldu.  İşte herkesin beklediği Xiaomi Mi akıllı su ısıtıcısı cihazın özellikleri ve piyasadaki diğer satış noktalarındaki fiyat listesi



Teknoloji devi Xiaomi Mi Akıllı Su Isıtıcısı, A101’de satışa satışa çıktı. Xiaomi Mi Akıllı Su Isıtıcısı 1,5 litre kapasitesine sahip olan su ısıtıcısının tabanında 1.800 watt yüksek güçlü ısıtma halkası entegre edilmiş hali ile kullanıcısına büyük kolaylık sağlıyor.

Xiaomi Mi Akıllı Su Isıtıcısında bulunan halka, suyu en alttan en üst kısma kadar tamamen ısıtarak hızlıca kaynatmayı kolaylaştırıyor.Söz konusu Cihazın iç kısmında 304 paslanmaz çelik malzeme kullanılarak paslanmanın önüne geçiyor. Xiaomi Mi Akıllı Su Isıtıcısı  ile Su, 100 dereceye ulaştığında su ısıtıcının dış kısmı 40 derecede kendini muafaza ediyor.

Ayrıca bu cihaz yüksek kaliteli sıcaklık kontrolleri sayesinde daha fazla dayanıklılık ve daha uzun çalışma ömrü ile öne çıkıyot. Xiaomi Mi Akıllı Su Isıtıcısının kapağını açmak için tuşa basıldığında sıcak su sıçramaması için 30 derece açıyla yavaşça açılarak güvenli kullanım olanağı sunuyor. Xiaomi Mi Akıllı Electric Kettle, üç farklı elektrik güvenliği özelliği kullanarak olası kazalara karşı oldukça güvenli.

Xiaomi Mi akıllı su ısıtıcısı A101 e geldi! İşte satış fiyatı

Cihazın güvenlik önleminin ilki, su tamamen kaynadığında tetiklenen otomatik kapanma özelliği buna ek olarak ikincisi; dahili bir sensörün, su ısıtıcıda su olmadığını algılayarak otomatik olarak ısıtıcıyı kapatmasını da göz ardı edemeyiz. Son olarak üçüncü özellik ise taban kısmının, elektrik çarpmasını ve kaçağını etkili bir şekilde ortadan kaldırması. Xiaomi Mi Akıllı Su Isıtıcısının cihazdaki gösterge ışığı, su ısıtıcının hangi kademede olduğunu bildiriyor. Bu sayede gece vakti bile istediğiniz zaman bir bardak sıcak su ısıtabilme olanağı sağlıyor. 


Geri Dön