14 / 05 / 2024

Xiaomi Redmi 9C'de indirim fırsatı! İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Xiaomi Redmi 9C'de indirim fırsatı! İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Xiaomi ürünlerinde Anneler Günü fırsatları başladı. Annesine en güzel hediyeyi almak isteyenler uygun fiyatlı fiyat performans ürünü cep telefonlarını araştırıyorlar. Peki, Xiaomi Redmi 9C fiyatları ne kadar? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Anneler Gününde en güzel hediyeler için Xiaomi de indirim fırsatı başladı. Xiaomi Redmi 9C uygun fiyat avantajı, şık tasarımı ve gelişmiş teknolojisiyle dikkat çekiyor. 

Xiaomi Redmi 9C akıllı cep telenonunda 13MP ana kamera, 2MP derinlik sensörü, LED ışık ve 2MP makro kamera bulunuyor. 2MP derinlik sensörü ile sizi deneyimli bir fotoğrafçı gibi gösteren büyüleyici portreler çekebilirsiniz. 

Mavi ışık koruma sertifikası ile gözleriniz telefonda uzun saatler harcadıktan sonra dahi rahat olacak. Pil kapasitesi 5.000 mAh olan telefonun 64 GB’lık versiyonu da bulunuyor.

Xiaomi Redmi 9C de indirim fırsatı! İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Xiaomi Redmi 9C cep telefonlarındaki batarya yüksek şarj döngüsüne sahiptir, bu da telefonun pilde önemli bir azalma olmadan 2.5 yıldan fazla bir süre boyunca günlük olarak kullanılabileceği anlamına geliyor. 

Gündoğumu Turuncusu, Gece yarısı Grisi ve Alacakaranlık Mavisi renkleriyle satışta olan Xiaomi Redmi 9C'de Anneler Günü'ne özel sepette ekstra 120 TL indirimi fırsatı sunuluyor.  Peki, Xiaomi Redmi 9C teknik özellikleri ve fiyat listesi nedir? 


Geri Dön