29 / 03 / 2024

Xiaomi Redmi 9C'de indirim fırsatı! İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Xiaomi Redmi 9C'de indirim fırsatı! İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Hem ucuz hem de yüksek performanslı yeni bir akıllı telefon almak isteyenler güncel telefon fiyatlarını araştırıyorlar. Bu kapsamda şık tasarımı ve teknolojisiyle Xiaomi Redmi 9C modeli dikkat çekiyor. Peki, Xiaomi Redmi 9C fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...



En kaliteli cep telefonu markaları arasında yer alan Xiaomi, birbirinden performanslı modelleriyle ön plana çıkıyor. Xiaomi Redmi 9C'nin birçok başarılı özelliği var. 

Üçlü kamera ve derin sensörü sayesinde etkileyici portreler çekilmesine imkân tanıyan Xiaomi Redmi 9C, kullanıcılarından tam not alıyor. Redmi 9C ayrıca 6.53 inç ekranıyla keyifli ve rahat bir kullanım da sunuyor.  

Xiaomi Redmi 9C de indirim fırsatı! İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Xiaomi Redmi 9C'deki batarya yüksek şarj döngüsüne sahip, bu da telefonun pilde önemli bir azalma olmadan 2.5 yıldan fazla bir süre boyunca günlük olarak kullanılabileceği anlamına geliyor. Pil ömrü piyasadaki diğer ürünlere kıyasla %25 artırılarak tasarlandı. 

Redmi 9C telefonlardaki arka kısım, cihazın pürüzsüz görünümünü her zaman koruyabilmesi için parmak izlerini önleyen dokulu bir tasarıma sahip. Xiaomi Redmi 9C; gündoğumu turuncusu, gece yarısı grisi ve alacakaranlık mavisi renkleriyle satışa sunuluyor. Peki, Xiaomi Redmi 9C özellikleri ve fiyat listesi nedir?


Geri Dön