26 / 04 / 2024

Xiaomi’den çok satan Redmi modeline MIUI 14 müjdesi!

Xiaomi’den çok satan Redmi modeline MIUI 14 müjdesi!

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, Redmi Note 9S modeli için MIUI 14 arayüzünü global kullanıma sundu. Bu güncelleme, Redmi Note 9S kullanıcılarına birçok yeni özellik sunarken, cihazların performansını da artırmayı hedefliyor.



Xiaomi, geniş bir akıllı telefon portföyüne sahip olan ve dünya genelinde popüler olan bir şirkettir. Şirket, son zamanlarda telefonlarını güncelleme çalışmaları ile gündeme gelmektedir. MIUI 14 arayüzünü geçtiğimiz yıl piyasaya sürdükten sonra, şirket, amiral gemisi ve orta-üst segment modelleri için güncelleme çalışmalarını tamamlamıştır. Şimdi ise giriş ve orta sınıf modellerine odaklanmaktadır. Son olarak, Redmi Note 9S modeli için MIUI 14 güncellemesi yayınlandı.

Xiaomi'den bir model için daha MIUI 14 güncellemesi!Xiaomi tarafından yapılan açıklamaya göre, geçen yıl piyasaya sürülen Redmi Note 9S modelinin Global ROM sürümleri MIUI 14 güncellemesi almaya başlamıştır. Yeni güncelleme, V14.0.3.0.SJWMIXM yapı numarasına sahiptir ve Şubat 2023 güvenlik yaması ile birlikte gelerek sistem güvenliğini artırmaktadır. Ayrıca, güncelleme Android 12 işletim sistemi temeline dayanmaktadır.

Güncelleme ilk olarak Mi Pilot kullanıcıları için sunulacak ve herhangi bir sorun oluşmaması durumunda genel kullanıma açılacaktır. Xiaomi, kullanıcılarına güncellemeleri sunarak cihazlarının performansını artırmayı ve güvenliğini sağlamayı hedeflemektedir.


Geri Dön