19 / 04 / 2024

Xiaomi’den çok satan Redmi modeline MIUI 14 müjdesi!

Xiaomi’den çok satan Redmi modeline MIUI 14 müjdesi!

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, Redmi Note 9S modeli için MIUI 14 arayüzünü global kullanıma sundu. Bu güncelleme, Redmi Note 9S kullanıcılarına birçok yeni özellik sunarken, cihazların performansını da artırmayı hedefliyor.



Xiaomi, kullanıcılarının deneyimini geliştirmek için MIUI 14 güncellemesi ile birçok yeni özellik ve iyileştirme sunuyor. Güncelleme, Android 12 işletim sistemine dayanarak bir dizi arayüz değişikliği ve performans artışı sunuyor.

Özel güç yönetimi özellikleri ile pil ömrünü ve cihaz performansını iyileştiren MIUI 14 güncellemesi, aynı zamanda gelişmiş gizlilik denetimleri ile kullanıcıların kişisel bilgilerini korumalarına yardımcı oluyor. Bu sayede Xiaomi kullanıcıları, daha yüksek performans ve daha güvenli bir deneyim elde edebiliyorlar.

 Xiaomi’den çok satan Redmi modeline MIUI 14 müjdesi!

Xiaomi'nin MIUI 14 güncellemesi, kamera özellikleri açısından birçok yenilik sunuyor. Güçlü yapay zeka, portre modu, gece modu, süper makro modu, ultra geniş açı modu gibi özelliklerle birlikte kullanıcıların daha iyi fotoğraf çekmelerine yardımcı oluyor.

Henüz Xiaomi, hangi cihazların MIUI 14 güncellemesini destekleyeceğini açıklamadı. Ancak, yeni Xiaomi cihazlarının çoğu ve bazı eski cihazlar için MIUI 14 güncellemesinin uygulanması bekleniyor.

MIUI 14 güncellemesi hakkında daha fazla bilgi almak için Xiaomi'nin resmi web sitesini ziyaret etmenizi öneririz.

Depolama sorunun sıfıra indiren Vivo Y35 alana TWS2E akıllı kulaklık hediye! Stoklarla sınırlı, hemen bakın!
Cep yakmayan akıllı telefon Honor Play 7T fiyatları ve özellikleri açıklandı!
MediaMarkt değişim kampanyasıyla iPhone 11 fiyatına iPhone 14 Plus alabilirsiniz! Sakın kaçırmayın!

Geri Dön