24 / 04 / 2024

Xiaomi’nin otomobilinden yeni görseller ortaya çıktı!

Xiaomi’nin otomobilinden yeni görseller ortaya çıktı!

Yakın zamanda otomotiv sektörüne adım atmaya hazırlanan teknoloji devi Xiaomi'nin ilk modelinden yeni görüntüler ortaya çıktı. İşte detaylar...



Xiaomi‘yi her ne kadar en çok akıllı telefonları ile tanıyor olsak da Çinli şirket birçok teknolojik cihaz üretiyor. Buzdolabı, scooter ve robot süpürge dahil birçok farklı cihazla karşımıza gelen Xiaomi, yakın zamanda ise çok daha farklı bir sektörde boy göstermeye hazırlanıyor. Yakın zamanda otomotiv sektörüne giriş yapmaya hazırlanan Xiaomi’nin ilk modelinden detaylar da gelmeye devam ediyor.

Xiaomi’nin ilk otomobili 2024 yılında yollarda olacak!

Son birkaç yıldır Xiaomi’nin otomobili hakkında iddialar sürekli gündeme geliyor. Son dönemde bu iddialar çok daha fazla artmış durumda. Son olarak Xiaomi imzalı modelin gövde parçalarından bazıları gün yüzüne çıkarıldı. Ortaya çıkan görseller sonrasında Xiaomi’nin yeni otomobili hakkında daha fazla bilgi de ortaya çıkmış oldu.

Xiaomi’nin otomobilinden yeni görseller ortaya çıktı!

Ortaya çıkan görseller Xiaomi imzalı otomobilin ön ve arka tamponlarını açıkça gösteriyor. Yuvarlak formlu far grubu dikkat çekerken, aşağıda ise trapez formlu bir hava girişi bulunuyor. Arka taraf hakkında ise maalesef şimdilik pek fazla bir detay bulunmuyor. Bu bölümde sadece sade tasarımlı difüzör belli oluyor.


Geri Dön