19 / 04 / 2024

Xiaomi,Türkiye'deki mağaza sayısını 100'ün üzerine çıkaracak!

Xiaomi,Türkiye'deki mağaza sayısını 100'ün üzerine çıkaracak!

Türkiye’deki ilk Mi Store yatırımını 2018'de gerçekleştiren Xiaomi’nin yeni mağazaları Adana ve Gebze’de hizmete açıldı. Şu ana 23 şehirde 47 Mi Store’u olan Xiaomi’nin Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, 2021'de Türkiye’deki mağaza sayılarını 100’ün üzerine çıkaracaklarını belirtti. 



Türkiye genelinde 23 farklı ilde toplam 47 Mi Store ile kullanıcılarına hizmet sunan uzakdoğulu teknoloji şirketi Xiaomi, yeni yatırımlarıyla yıl sonuna kadar bu sayıyı 100'e taşımayı planladıklarını dile getirdi. 

Habertürk'te yer alan habere göre; şirketin Türkiye'deki çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunanXiaomi Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, “2018 yılında Vadi İstanbul’da açılışını yaparak başladığımız Mi Store yatırımlarımıza 2019 ve 2020 yılında yoğun bir şekilde devam ettik. Pandemiye rağmen kullanıcılarımıza hizmet götürmek için durmadan çalıştık. Şu anda 23 farklı şehirde 47 Mi Store ile hizmet veriyoruz” diye konuştu.

Xiaomi,Türkiye deki mağaza sayısını 100 ün üzerine çıkaracak!

HANGİ ŞEHİRLERE GİDECEK?

2021'de Türkiye’deki mağaza sayılarının 100’ü geçmesini hedeflediklerine ddikkat çeken Öztürk, “2021’e de hızlı bir başlangıç yapmış ve Ocak ayında Edirne Erasta ile İstanbul Olivium’da Mi Store’larımızı açmıştık. Şimdi de  Adana  M1 ve Gebze Center alışveriş merkezlerinde Mi Store’larımızı açmış bulunuyoruz. Önümüzdeki dönemde de Kayseri, Samsun, Diyarbakır, Şanlıurfa, Trabzon, Balıkesir, İnegöl, Bakırköy, Ataşehir gibi şehir ve ilçelerde Mi Store açılışlarımız olacak” şeklinnde konuştu.

Xiaomi’nin yeni teknolojilerini ve hizmetlerini Türkiye'nin her yerine götürmek için perakende yatırımlarını sürdüreceklerinin altını çizen İrfan Öztürk, şöyle konuştu:

“Bu sene hemen hemen Türkiye'nin çoğu şehrini Mi Store ve yetkili mağazalarımızla birlikte Xiaomi markasının cep telefonu ve ekosistem ürünleriyle buluşturmayı hedefliyoruz.”

Xiaomi, Avcılar'da fabrika kuracak!


Geri Dön