26 / 04 / 2024

Mi Store mağaza

Mi Store mağaza

Türkiye’deki ilk Mi Store yatırımını 2018'de gerçekleştiren Xiaomi’nin yeni mağazaları Adana ve Gebze’de hizmete açıldı. Şu ana 23 şehirde 47 Mi Store’u olan Xiaomi’nin Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, 2021'de Türkiye’deki mağaza sayılarını 100’ün üzerine çıkaracaklarını belirtti. 

Xiaomi,Türkiye'deki mağaza sayısını 100'ün üzerine çıkaracak!

Türkiye’deki ilk Mi Store yatırımını 2018'de gerçekleştiren Xiaomi’nin yeni mağazaları Adana ve Gebze’de hizmete açıldı. Şu ana 23 şehirde 47 Mi Store’u olan Xiaomi’nin Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, 2021'de Türkiye’deki mağaza sayılarını 100’ün üzerine çıkaracaklarını belirtti. 

Her AVM’de 10 mağaza boş!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel yaptığı açıklamada, "Şu anda Türkiye’de 420’yi aşkın AVM var. Her AVM’de 10 mağaza boş, bu da 4 bin mağaza ediyor." dedi.

Türk markaları yurt dışında 500 yeni mağaza açacak!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, markaların yurt dışı ağırlıklı büyüme stratejisine odaklandığını 2019’da yurt dışında en az 500 yeni mağaza açılacağını söyledi.

Türk markaları yurt dışında her gün 2 mağaza açıyor!

Türk markalarının yurt dışında büyüme stratejilerine odaklandı. Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, “Yurt dışında her gün 2 yeni mağaza açıyoruz. Yıl sonunda 3 bin 150 olan yurt dışı mağaza sayımız 4 bine ulaşacak” açıklamasında bulundu.

Mağaza kiralarında KDV indirilmeli!

Türk markaları yurt dışında hedeflerini sürdürecek. Birleşmiş Markalar Derneği yıl sonunda yurtdışında 500 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

BMD üyeleri yurtdışında 500 yeni mağaza açacak!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) üyesi şirketler, mağaza yatırımı yapacak. Yurtdışında 500 yeni mağaza açmayı hedefleyen üyeler, mağaza sayısını 3 yıl içinde 4 bine çıkaracak.

Apple Türkiye'deki 3. mağaza için çalışmalara başladı!

TÜRKİYE'DEKİ ilk Apple Store'u Zorlu Center'da, ikincisini Akasya AVM'de açan Apple, üçüncü mağaza için çalışmalara başladı. Bu gelişme Apple'ın kariyer sayfasında verdiği ilanla ortaya çıktı.

B&G Store mağaza sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor!

B&G Store, 75 olan mağaza sayısını 2018’de yurt içinde 100’e çıkarmayı hedefliyor. B&G Store, yurt içi yatırımlarını yurt dışı yatırımlarıyla eş zamanlı yürüterek, Avrupa’nın yanı sıra Ortadoğu’da da büyümeyi planlıyor.

ISVEA’dan İstanbul’a 1 yılda 6. mağaza!

52 yıllık geçmişi ile vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinin lider markalarından biri olan ISVEA, ödüllü tasarımlarını yeni satış noktaları ile banyolara taşıyor. ISVEA’dan İstanbul’a 1 yılda 6. mağaza geldi.

Apple'dan Türkiye'ye 6 ay içinde 2. mağaza!

Türkiye'deki ilk mağazasını nisanda Zorlu Center'da açan Apple, ikinci mağazayı Acıbadem'deki Akasya AVM'de hizmete açtı. Dünya genelindeki 444'üncü mağaza olan Apple Store Akasya'nın ilk müşterisi Enes Gülyeşil oldu

National Geographic mağaza-cafe konseptiyle Türkiye’ye geliyor!

Medya platformları, ürün ve etkinlikleri ile her ay 500 milyon kişiye ulaşan National Geographic, mağaza-cafe konseptiyle Türkiye’ye geliyor. Karma Grup, ilk National Geographic Store’u İzmir’de açacak. Sırada İstanbul ve Ankara var.

B&G Store aynı günde 2 mağaza açılışı yaptı!

0-14 yaş çocuk giyim mağazası olan B&G Store, Ankara Next Level ve Antep Forum mağaza açılışlarını gerçekleştirdi. B&G Store, 2013 bitmeden Antakya Palladium mağazasını da açmayı planlıyor..

B&G Store yeni markası için 5 yılda 10 adet mağaza açacak!

Guess Kids’in Türkiye haklarını satın alan B&G Store yeni markası için 5 yılda 10 adet mağaza açacak. 5 yıllık anlaşma yapan B&G Store markanın Arap ülkelerindeki haklarını almak için de çalışmalara başlıyor. 2 milyon Euro’luk yatırıma hazırlanıyor

Mi Store mağaza Haberi

Mi Store mağaza

Türkiye genelinde 23 farklı ilde toplam 47 Mi Store ile kullanıcılarına hizmet sunan uzakdoğulu teknoloji şirketi Xiaomi, yeni yatırımlarıyla yıl sonuna kadar bu sayıyı 100'e taşımayı planladıklarını dile getirdi. 

Habertürk'te yer alan habere göre; şirketin Türkiye'deki çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunanXiaomi Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, “2018 yılında Vadi İstanbul’da açılışını yaparak başladığımız Mi Store yatırımlarımıza 2019 ve 2020 yılında yoğun bir şekilde devam ettik. Pandemiye rağmen kullanıcılarımıza hizmet götürmek için durmadan çalıştık. Şu anda 23 farklı şehirde 47 Mi Store ile hizmet veriyoruz” diye konuştu.

HANGİ ŞEHİRLERE GİDECEK?

2021'de Türkiye’deki mağaza sayılarının 100’ü geçmesini hedeflediklerine ddikkat çeken Öztürk, “2021’e de hızlı bir başlangıç yapmış ve Ocak ayında Edirne Erasta ile İstanbul Olivium’da Mi Store’larımızı açmıştık. Şimdi de Adana M1 ve...