26 / 04 / 2024

Yabancılar daireleri satmak için alıyor!

Yabancılar daireleri satmak için alıyor!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, "Westside İstanbul'daki 1155 dairenin yarısını 1 yılda sattık. Alanlar da yüzde 40-50 civarında kâr sağladı" dedi.



Yabancılar daireyi satmak için alıyor İstanbul'un yeni yaşam merkezi Beylikdüzü'nde yükselen Westside İstanbul'da şu ana kadar satışa çıkarılmayan doğal koru manzaralı 99 daire ve 80 işyeri dünyanın en önemli gayrimenkul fuarında yatırımcılarla buluştu. Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Sahin, Westside projesinde B ve D Blok'taki en değerli 99 daire ve 80 işyeri için Dubai'de talep topladıklarını ifade etti. Fuarda projelerine, emlakçı ve aracılardan çok gelen olduğunu söyleyen Şahin, "Körfez yatırımcısı bunun çoğunu yatırım için alıyor, kiraya veriyor" dedi. Şahin, yabancıya satış hedeflerinin yüzde 5 olduğunu kaydetti. Bir yıl içinde projedeki 600 daireyi sattıklarını, alanların da yüzde 40-50 civarında kâr sağladığını anlatan Şahin, "E-5 otoyolu üzerinde, kendisine ait metrobüs durağı olan, bölgenin tek ve en büyük meydanıyla iç içe konumda olan Westside İstanbul tamamlandığında dairelerimizin yüzde 80-100 arasında değer kazanmasını bekliyoruz" dedi. 


BEYLİKDÜZÜ'NDE 1155 DAİRE 

Beylikdüzu nde 1155 daire ve 116 dükkandan oluşan Westside İstanbul'da 15 blok bulunuyor. Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alan ve daire büyüklükleri 40 -220 metrekare arasında değişen projede, 4 adet açık, 3 adet kapalı yüzme havuzu, 3 adet fitness center ve Türk hamamları da bulunuyor. 30 bin metrekarelik de 116 ticari alanı bulunan projede bittikten sonra 5000 kişinin yaşaması öngörülüyor. Sektörün güçlü firmalarından Mes Turkuaz, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat ve Mes Group ortak girişimiyle Şahinler Holdingin 74 bin metrekarelik arsasında yükselen Westside İstanbul'da bazı blokların kaba inşaatı biterken, diğer blokların inşaatı da hızla ilerliyor. 


Meydan


Geri Dön