23 / 04 / 2024

Yaka Sanat Grubu, Midtown'da!

Yaka Sanat Grubu, Midtown'da!

Dört bağımsız sanatçı olarak bir araya gelip, ortak bir çalışma mekânını paylaşmak amacıyla yola çıkan Yaka Sanat Grubu resim sergisi, Bodrum Ortakent Mevkiinde yer alan Midtown’da.



Bağımsız resim çalışmalarının yanı sıra, sanat kavramları ile ilgili ortak dersler alan, sanat felsefelerini, sanat tarihini ve dünya sanatını tartışan Gülsima Baykal, Günsel Aşkan, Asuman Ünlü ve Ferda Yüksel’in Yaka Sanat Grubu olarak hazırladıkları birbirinden farklı eserler 27 Eylül - 31 Ekim tarihleri arasında Midtown Sergi salonunda ziyaret edilebilir. 

Yaka Sanat Grubu ressamları kimdir?

“Yaka Sanat; dört bağımsız sanatçı olarak bir araya gelip, ortak bir çalışma mekânını paylaşmak amacıyla yola çıkarak oluşturduğumuz bir sanat grubu. Her birimiz, kendi sanat yolculuğumuzda farklı çalışmalar yapıyoruz."

Yaka Sanat Grubu ne yapıyor?

"Bağımsız çalışmalarımızın yanı sıra, sanat kavramları ile ilgili ortak dersler alıyoruz. Sanat felsefelerini, sanat tarihini ve dünya sanatını tartışıyoruz. Atölyemizde yarattığımız sinerjiden olumlu etkileniyoruz. Yaka Sanat atölyemiz, Dibeklihan Sanat Köyü, Orhan Veli Sanat Galerisinde yer alıyor. Yıl boyunca çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve atölyemiz ziyarete açık.Midtown’da sergi açmaktan mutluluk duyuyoruz.  Burada izleyeceğiniz eserlerimizin çoğu, ilk defa sergileniyor.”  

Sergi Kokteyli: 27 Eylül 2014, saat 17:00



Geri Dön